ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Καρνέζης
INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Καρνέζη στην Ουντινέζε χάλασε οριστικά καθώς οι πράσινοι επέμεναν ότι τα 800.000 ευρώ που δίνουν οι Ιταλοί για τον διεθνή πορτιέρο είναι λίγα και ιθύνοντες του συλλόγου της Ιταλίας οι απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Η μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε δεν θα πραγματοποιηθεί και ο διεθνής γκολκίπερ θα μείνει στον Παναθηναϊκό και αυτό που θα πρέπει να δούμε είναι αν αυτή η παραμονή θα είναι ολιγοήμερη ή όχι.

Οι πράσινοι ενέμεναν μέχρι το βράδυ της Τρίτης στην απόφαση τους να μην... ξεπουλήσουν τον Καρνέζη καθώς θεώρησαν πως τα 800.000 ευρώ και τίποτα άλλο που πρόσφερε ο Ιταλικός σύλλογος ήταν πολύ λίγα χρήματα για την αξία του 27χρονου γκολκίπερ.

Από τη στιγμή λοιπόν που οι Ιταλοί δεν ανέβαζαν την προσφορά τους ή δεν πρόσφεραν έξτρα μπόνους η ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό ήταν ανυποχώρητοι.

Αυτό έκανε τους ανθρώπους της Ουντινέζε να αποσύρουν την πρόταση τους και έτσι η παραμονή του Ορέστη στον Παναθηναϊκό ή η μη παραχώρηση του καλύτερα στους Ιταλούς είναι δεδομένη.

Στο Τριφύλλι θεωρούν πως αν είναι να πουλήσουν τον καλύτερο γκολκίπερ στην Ελλάδα θα πρέπει να τον πουλήσουν με βάση την αξία του και με βάση τα όσα τον κοστολογούν αυτοί και όχι με βάση την ανάγκη που φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός για χρήματα.

Μιλάμε άλλωστε για διαπραγμάτευση με το Τριφύλλι και όχι με κάποια ομάδα και στο πράσινο στρατόπεδο θεωρούν ότι όπως ήρθε η Μπέτις, όπως ενδιαφέρθηκε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και η Ουντιινέζε έτσι μπορεί να υπάρξει και νέα πρόταση πιο συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα βέβαια ο Καρνέζης που τα είχε βρει σε όλα με τους Ιταλούς είναι πεσμένος ψυχολογικά και θα πρέπει στο Τριφύλλι να προσέξουν να δουν πως θα χειριστούν την υπόθεση αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ