ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με υποσχέσεις στην ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός

Με υποσχέσεις στην ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού προεξέχοντος του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι ενώπιον της ΟΥΕΦΑ χωρίς να έχει χειροπιαστές λύσεις στα χέρια της.

Για σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι στις 3.00μ.μ. είναι προγραμματισμένη η παρουσία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στη Νιόν της Ελβετίας ενώπιον των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ.

Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού Δημήτρης Γόντικας μαζί με τον Βαγγέλη Πέτσο, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων και τον Γιάννη Χειμάρα ο οποίος είναι στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν στην ΟΥΕΦΑ το πλάνο τους.

Ένα πλάνο όμως το οποίο σε πρώτη φάση θα βασίζεται περισσότερο σε υποσχέσεις και όχι σε κάποια χειροπιαστή λύση καθώς οι πράσινοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους. Καθώς ούτε λεφτά διαθέσιμα υπάρχουν στα ταμεία, ούτε το δάνειο έχει εγκριθεί ακόμα ενώ η Α.Μ.Κ. θα ξεκινήσει μετά τις 9 Μαρτίου χωρίς κανείς να ξέρει τα αποτελέσματα της

Οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να συμμαζευτεί η κατάσταση στηριζόμενοι σε αυτά που είχαν βάλει και στο υπόμνημα τους. Δηλαδή την επικείμενη Α.Μ.Κ., τις επαφές που έχουν γίνει για την προοπτική ενός δανείου και το ενδιαφέρων τον ξένων επενδυτών.

Από αυτά χειροπιαστή λύση είναι μόνο η Α.Μ.Κ που θα αποφασισθεί με την τιμή της μετοχής στο 0,33 ευρώ αλλά χωρίς να ξέρει κανείς ποιοι μέτοχοι και πόσα λεφτά θα βάλουν. Μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει πει ότι θα δώσει το ποσοστό του, κοντά στο 1,8 εκ. ευρώ αν ο Τζίγγερ δεν αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του για την ΓΗΠΕΛ αλλά ούτε και αυτά φτάνουν.

Ή μάλλον θα μπορούσαν μαζί με κάποια ακόμη έσοδα της πράσινης ΠΑΕ να φτάσουν για την απολογία της Πέμπτης καθώς αυτή αφορά μόνο τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψος 2,5 εκατομμυρίων που υπήρχαν για την περασμένη σεζόν.

Τα δύσκολα θα είναι τον Μάρτιο, για τις 31 έχει οριστεί η επόμενη απολογία, όταν οι πράσινοι θα πρέπει να έχουν ένα πλάνο για το πως θα καλύψουν όχι μόνο τα 2,5 εκ. ευρώ αλλά 8,0 εκ. ευρώ καθώς σε αυτά θα προστεθούν ακόμη 5,5 εκατομμύρια από τις φετινές οφειλές.

Άρα, το πιο πιθανό σενάριο είναι η ΟΥΕΦΑ στην απολογία της Πέμπτης να προειδοποιήσει τους πράσινους ή το Τριφύλλι να... φάει μια ποινή με αναστολή αλλά να ανανεώσει το ραντεβού μαζί τους για τα τέλη Μαρτίου όταν όλα τα ενδεχόμενα θα είναι πιθανά αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ