ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τους Νέους και πέντε απόντες η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Με τους Νέους και πέντε απόντες η προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι Μεχντί Αμπεΐντ και Νίκος Καρέλης έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναθηναϊκό την ώρα που ο Γιάννης Αναστασίου είδε πέντε παίκτες του να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Με την παρουσία των δυο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Μεχτί Αμπεΐντ και του Νίκου Καρέλη διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη το απόγευμα με τους πράσινους να ξεκινάνε την προετοιμασία τους για το φιλικό της Κυριακής με την Λάτσιο.

Τους δυο νεοαποκτηθέντες καλωσόρισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού με τον Αναστασίου να συστήνει τους παίκτες στο υπόλοιπο ρόστερ και να τους ζητάει να τους κάνουν να νοιώσουν άνετα στην ομάδα.

Την ίδια ώρα ο "Ολλανδός" είδε πέντε ποδοσφαιριστές του να απέχουν από το πρόγραμμα της Δευτέρας και να γυμνάζονται μόνοι τους.

Οι Αποστολόπουλος, Χουχούμης, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Σταματάκης ήταν οι πέντε πράσινοι που δεν ακολούθησαν το φουλ πρόγραμμα εγκύμνασης.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι πράσινοι ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με πάσες. Ακολούθως δούλεψαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει ταχύτητες, το άλλο αμυντική τακτική και εν συνεχεία το αντίθετο. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με δίτερμα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Τέλος ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος πήγε με γλυκά στο Κορωπί για να κεράσει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ