ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Πέτριτς στην αποστολή ο Παναθηναϊκός

Με Πέτριτς στην αποστολή ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Μλάντεν Πέτριτς συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και θα κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή.

Την πρώτη του παρουσία στην 18άδα του Παναθηναϊκού θα έχει την Κυριακή ο Μλάντεν Πέτριτς, αφού ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, την Κυριακή 16/2.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κροάτης κρίθηκε έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Τριφυλλιού. Όμως, δεν θα αρχίσει στην ενδεκάδα αλλά θα παραμείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ.

Αντίθετα, ο Σπύρος Ρισβάνης αποκλείστηκε αφού το διάστρεμμα δεν έχει υποχωρήσει αρκετά ώστε να του επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα. Το ίδιο συνέβη με τους ανέτοιμος Νταβίντ Μέντες και Εμίρ Μπαϊράμι, οι οποίοι θα μείνουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν το πρόγραμμα τους.

Την 20μελή αποστολή για την Κομοτηνή απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Αμπέντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Πέτριτς.

Στη προπόνηση της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μέντες, Ρισβάνης και Μπαϊράμι, ενώ ο Ντίνας προπονήθηκε μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των συμπαικτών του λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ