ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με άδεια ο Πράνιτς

Με άδεια ο Πράνιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντανιέλ Πράνιτς απουσίασε από την προπόνηση της Κυριακής λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ από τη Δευτέρα αναχωρούν και οι υπόλοιποι διεθνείς του Παναθηναϊκού.

Με προπόνηση για τους περισσότερους παίκτες της πρώτης ομάδας και με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα για ένα "μείγμα" Νέων και όσων έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, κύλησε το αγωνιστικό σκέλος της Κυριακής στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το προπονητικό πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα, ενώ συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα, ενώ οι Κότσαρης και Μπεργκ συνέχισαν την θεραπεία τους.

Ο Ντανιέλ Πράνιτς απουσιάζει με άδεια για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ από τη Δευτέρα θα λείψουν για τον ίδιο λόγο οι Καρέλης και Μπερίσα. Ο πρώτος θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδος και ο δεύτερος στην Ελπίδων της Σουηδίας.

Η προπόνηση της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί για τις 10:00.

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα χρησιμοποιήθηκαν οι Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός, Χουχούμης, Ρισβάνης, Μπούι, Δώνης (46' Αγγελόπουλος Β.), Σταματάκης, Μαλντίν (60' Τούντορ), Κλωναρίδης, Μπερίσα.

Το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία διαιτητών και η Καλλιθέα ήταν η άτυπη νικήτρια του διτέρματος με 4-0.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω της παρουσίας των οπαδών και της συνομιλίας με το τεχνικό τιμ και τον Γιάννη Αναστασίου ο τεχνικός των πράσινων δεν ήταν στο πάγκο στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το 60' με τον Γιάννη Βονόρτα να έχει τα ηνία στο πρώτο ημίωρο του αγώνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ