ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με θεατές κόντρα στη Skoda Ξάνθη

Με θεατές κόντρα στη Skoda Ξάνθη
Λεωφόρος INTIME SPORTS

Η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έγινε αποδεκτή και θα υποδεχθεί τη Skoda Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με την παρουσία θεατών.

Το δίκιο του βρήκε ο Παναθηναϊκός με την προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά την διευκρίνηση του υφυπουργείου Αθλητισμού και της Ομοσπονδίας για την ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών!

Η ΠΑΕ δικαιώθηκε και θα υποδεχτεί με θεατές τη Skoda Ξάνθη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" το Σάββατο (25/4), διότι κρίθηκε ότι εξέτισε στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την εγκύκλιο της Superleague, το ματς με τον ΠΑΟΚ θεωρήθηκε ως μη γενόμενο για την τιμωρία, επειδή, τότε, ο Σταύρος Κοντονής είχε διατάξει εκείνη την αγωνιστική να παραμείνουν κλειστά για τους φιλάθλους όλα τα γήπεδα της κατηγορίας.

Συνεπώς, η εξέτιση της ποινής είχε μεταφερθεί και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά, τελικά, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο μετέβαλλε την απόφαση.

Είναι σημαντική εξέλιξη για τους φίλους του Τριφυλλιού, διότι θα περίμεναν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους εντός έδρας έως τις 10 Μαΐου!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ