ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Τελάντερ, Λέτο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Με Τελάντερ, Λέτο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε μια ενδεκάδα αποτελούμενη και από βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Η επιστροφή του Ράσμους Τελάντερ σε επίσημο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό είναι η είδηση που προκύπτει από την βασική ενδεκάδα που παρατάσσει στην Ριζούπολη για το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Επίσης ο 48χρονος τεχνικός επέλεξε να έχει μια ενδεκάδα ανάμεικτη καθώς αποτελείται και από παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής όπως οι Ρέις, Μπουμάλ, Χουχούμης αλλά και με αρκετούς βασικούς όπως οι Στιλ, Εμποκού, Λέτο, Βιγιαφάνιες ενώ για πρώτη φορά ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Λεντέσμα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι η εξής: Στίλ, Mέστο, Xουχούμης, Iβάνοφ, Tελάντερ, Λεντέσμα, Pέις, Εμπουκού, Mπουμάλ, Bιγιαφάνιες, Λετο.

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, οι Μέστο, Ιβανόφ, Τελάντερ και Χουχούμης θα συνθέσουν την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Λεντέσμα, Ρέις και στα δυο άκρα θα παίξουν οι Μπουμάλ, Εμποκού με τους Βιγιαφάνιες, Λέτο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Στον πάγκο θα είναι οι Ξενόπουλος, Mαρινάκης, Eυαγέλου, Mπέργκ, Pινάλντι, Λουντ, Bλαχοδήμος.

Εκτός 18άδας σε σχέση με τους 20 που είχε μαζί του ο Ουζουνίδης έμειναν οι Πίσπας, Κουτρουμπής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ