ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Ταυλαρίδη στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός

Με Ταυλαρίδη στα Γιάννινα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες και Νίνης. Στην Ήπειρο η προπόνηση του Σαββάτου.

Ξέφυγε από τα καθιερωμένα ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα δύο ημέρες πριν από τη σέντρα του, αντί για την παραμονή, όπως συνηθίζεται!

Η ανακοίνωση δεν έκρυβε εκπλήξεις, αφού δεν μετέχουν οι Νάνο και Μέντες, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εδώ και ημέρες, ο Σίλντενφελντ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν την έχει ξεπεράσει, αν και προπονήθηκε την Πέμπτη, καθώς και ο Νίνης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr

Στον αντίποδα, ο Στάθης Ταυλαρίδης συμπεριλήφθηκε στην 20άδα και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα, ειδικά μετά την απουσία του "Σίφο".

Οι 20 επιλεγέντες από τον Αναστασίου είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Χαλάρωμα στα Γιάννενα

Η αποστολή θα μεταβεί στα Ιωάννινα το πρωί του Σαββάτου (3/1) και θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα σε κοντινό γήπεδο στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει, όπως είχε συμβεί και πέρυσι.

Επί της ουσίας, την Παρασκευή (2/1) η ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά σε κανονικούς ρυθμούς πριν από το ματς των Ζωσιμάδων.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση με πάσες, και τέλος οικογενειακό δίτερμα με τακτική.

Οι Νάνο και Μέντες προπονήθηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ