ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στον "αέρα" η συμμετοχή του Νίνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στον "αέρα" η συμμετοχή του Νίνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Η "μπλε κάρτα" του Σωτήρη Νίνη δεν βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και δύσκολα λόγω των αργιών και στην Ιταλία θα είναι στην διάθεση των πράσινων για το ματς της Κυριακής.

Τέσσερις μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στο Κύπελλο κόντρα στην ομάδα των Χανίων στην Κρήτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επανεμφάνιση του Σωτήρη Νίνη με την πράσινη φανέλα. Η συμμετοχή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή είναι στον "αέρα" και πολύ δύσκολα θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου καθώς οι πράσινοι δεν έχουν στα χέρια τους την "μπλε κάρτα" του διεθνή ποδοσφαιριστή και δύσκολα αυτό θα γίνει μέχρι την Κυριακή.

Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν πως είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να μην έχει στα χέρια του το πιστοποιητικό συμμετοχής του Νίνη; Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο 24χρονος μέσος ήταν ελεύθερος από την Πάρμα από το καλοκαίρι και εδώ και ενάμιση μήνα έχει αποκτηθεί από τους πράσινους και μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο Νίνης έμεινε ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου από τους Ιταλούς αλλά μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου δεν πήγε σε καμία ομάδα στην Ελλάδα, ούτε εν συνεχεία σε κάποιο άλλο σύλλογο του εξωτερικού παρά τις προτάσεις που είχε με αποτέλεσμα ο σύλλογος από την Ιταλία να μην στείλει πουθενά την "μπλε κάρτα" του.

"Μεταγραφή" από το εξωτερικό

Ο Νίνης αποτελεί για τους πράσινους μεταγραφή από το εξωτερικό και όχι από την Ελλάδα όπως ο Ταυλαρίδης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα πρέπει στις 2 Ιανουαρίου, την πρώτη του έτους είναι κλειστά τα πάντα σε Ελλάδα και Ιταλία να ζητήσουν από την ΕΠΟ να ζητήσει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας την "μπλε κάρτα" του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα των Ιταλών πότε θα την στείλουν στην ΕΠΟ και αν ο Παναθηναϊκός θα προλάβει εν συνεχεία να του βγάλει δελτίο μέχρι το Σάββατο που θα αναχωρήσει η πράσινη αποστολή για τα Γιάννινα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και για αυτό το λόγο η συμμετοχή του Νίνη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι στον "αέρα".

Κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει φυσικά για το ματς του Κυπέλλου με τα Χανιά την Πέμπτη (8/1) με τους πράσινους να έχουν τον χρόνο και την δυνατότητα να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Φυσικά και δεν ισχύει κάτι ανάλογο με τον Στάθη Ταυλαρίδη καθώς πρόκειται για μεταγραφή από την Ελλάδα και αυτόματα η "μπλε κάρτα" και το δελτίο του ποδοσφαιριστή θα δοθεί μέσω της ΕΠΟ στους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ