ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με συγκεκριμένη ατζέντα στον Κοντονή ο Αλαφούζος

Με συγκεκριμένη ατζέντα στον Κοντονή ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να ρίξει στα... βαθιά το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και θα θέσει επί τάπητος όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αποφασισμένος να μην αρκεστεί σε μία εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, αλλά να αδράξει την ευκαιρία και να θίξει τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα επισκεφθεί τα γραφεία του υφυπουργείου στις 17:00 και σκοπεύει να αναδείξει τα προβλήματα και τα πρόσωπα που ταλαιπωρούν το άθλημα.

Η πρόθεση του είναι να θέσει τη νέα πολιτική ηγεσία του αθλητισμού προ των ευθυνών της και να τονίσει στον Σταύρο Κοντονή ότι οφείλει να συνδράμει ενεργά τις έρευνες της Δικαιοσύνης για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, καθώς και τη διεξαγωγή των στημένων παιχνιδιών.

Ο Αλαφούζος κρίνει απαραίτητη τη βούληση της κυβέρνησης, ώστε να προχωρήσει η κάθαρση και η απονομή δικαιοσύνης στο χώρο του δημοφιλέστερου σπορ στη χώρα μας και θα το επισημάνει στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Στο θέμα των υψηλών τόνων και των εντάσεων που δημιουργούνται μεταξύ των επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο, θα υπογραμμίσει ότι οφείλονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούν να παρουσιάζονται ως συνομιλητές για την προαγωγή του ευ αγωνίζεσθε.

Όσον αφορά τη βία στα γήπεδα, θα καταθέσει τις προτάσεις του για το φαινόμενο αλλά θα προσθέσει ότι δεν πρόκειται να καταπολεμηθεί όσο διατηρείται η διαφθορά στο άθλημα και παραμένουν οι υποκινητές της.

Τέλος, θα ζητήσει με επιμονή την προώθηση του αθλητικού νόμου που έφερε προς διαβούλευση ο πρώην υφυπουργός, Γιάννης Ανδριανός, αφού εκτιμά ότι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και θα βοηθήσει στον έλεγχο της ασυδοσίας που έχει επικρατήσει στο ποδόσφαιρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ