ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Στιλ στα γκολπόστ και Μολίνς κορυφή ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε δέκα αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού που παρατάσσει στην Τούμπα.

Με δέκα αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο ματς με τον Πανιώνιο παρατάσσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο μοναδικός από το αρχικό σχήμα που θα παίξει βασικός και κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ο Κλωναρίδης, επανέρχεται ο Ζέκα από τιμωρία και όλοι οι υπόλοιποι έχουν μια ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Μάλιστα ο 48χρονος τεχνικός επαναφέρει και τον Λουκ Στιλ στα γκολπόστ δίνοντας ένα ακόμη ματς στον Άγγλο γκολκίπερ ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς εντός του 2017! Τελευταία φορά έπαιξε στο 3-4 επί του Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδας, στις 15 Δεκεμβρίου 2016! Φυσικά ο Ουζουνίδης δίνει ανάσες στους παίκτες του και δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον Στιλ κάτω από τα γκολπόστ. Οι Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ και Χουχούμης θα είναι η τετράδα της άμυνας ενώ οι Ζέκα, Ρέις θα είναι μπροστά τους οι δυο αμυντικοί χαφ. Στα δυο "φτερά" θα παίξουν οι Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμος ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι οι Κλωναρίδης, Μόλις.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Εμποκού, Χουλτ, Πίσπας, Μαρινάκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Χατζηγιοβάνης και Στάικος που έχουν ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ