ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με πολλές απώλειες εν όψει της Κέρκυρας ο Παναθηναϊκός

Με πολλές απώλειες εν όψει της Κέρκυρας ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι ιατρικές διαγνώσεις έδειξαν ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν στην Κέρκυρα οι Μλάντεν Πέτριτς και Τάσος Λαγός, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος κρίνεται ο Χρήστος Δώνης.

Δεν έβγαλαν καλές ειδήσεις τα αποτελέσματα των μαγνητικών τομογραφιών στις οποίες υποβλήθηκαν οι τραυματίες του Παναθηναϊκού,και δημιουργούν κενά στο σχεδιασμό του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα.

Οι Μλάντεν Πέτριτς και Τάσος Λαγός δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο νησί των Φαιάκων, ενώ ο Χρήστος Δώνης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για την ίδια αναμέτρηση.

Ο Πέτριτς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες, ο Λαγός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα, ενώ ο Δώνης υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες.

Ήδη, άρχισαν την αποθεραπεία τους υποβαλλόμενοι σε ειδικό πρόγραμμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ενώ, μαζί τους συνέχισε την αποκατάσταση του ο Χάρης Μαυρίας.

Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή, ώστε να αναρρώσει από την λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Για τους υπόλοιπους παίκτες, η προπόνηση της Τρίτης (28/4) είχε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες παίζοντας οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (29/4) στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ