ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρία προβλήματα για τον Αναστασίου

Τρία προβλήματα για τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Οι Πέτριτς, Λαγός και Δώνης ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν προπονήθηκαν, ενώ, η κατάσταση τους θα εκτιμηθεί την Τρίτη (28/4). Συνεχίζει την αποκατάσταση ο Μαυρίας.

Δεν άρχισε καλά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο ομώνυμο νησί των Επτανήσων, αφού ο Γιάννης Αναστασίου μετράει πέντε απουσίες.

Το βασικότερο είναι ότι δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα για το πότε θα τεθεί στη διάθεση του κάποιος από τους ποδοσφαιριστές και θα περιμένει τις επόμενες ημέρες.

Τη Δευτέρα (27/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ο Πέτριτς που έχει υποστεί διάταση στο αριστερό γαστροκνήμιο, ο Λαγός που έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και ο Δώνης που έχει μια μυϊκή σύσπαση, έκαναν θεραπεία.

Η κατάσταση τους θα αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο την Τρίτη (28/4) και ακολουθήσει η ενημέρωση του Αναστασίου.

Ο Μαυρίας ακολούθησε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ, αισθάνεται όλο και καλύτερα και στη διάρκεια της εβδομάδας θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του.

Στο μεταξύ, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με την Ξάνθη έκαναν πρόγραμμα τεχνικής και αποκατάστασης, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη (28/4).

Πήρε εξιτήριο ο Μπεργκ

Το πρωί της Δευτέρας (27/4), ο Μάρκους Μπεργκ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο "Υγεία", έχοντας αναρρώσει στο μεγαλύτερο βαθμό από τη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον είχε προσβάλει.

Ο Σουηδός μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου θα παραμείνει κλινήρης όλη την εβδομάδα και θα υποβληθεί σε φαρμακευτική αγωγή για 4 ημέρες, ώστε να ξεπεράσει ολοκληρωτικά τον ιό.

Έως τώρα, η αντίδραση του οργανισμού είναι πολύ καλή και τον έχει βοηθήσει να αποφύγει τα χειρότερα. Όσο για την επάνοδο τους στους αγωνιστικούς χώρους, θα επιχειρήσει να είναι έτοιμος στην έναρξη των play off.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ