ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μισή ομάδα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Με μισή ομάδα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Χωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές που κάλλιστα θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα ταξίδεψε για την Κέρκυρα η αποστολή του Παναθηναϊκού ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν και δυο παίκτες από την ομάδα των Νέων.

Με αρκετές απουσίες αναχώρησε για την Κέρκυρα η ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς ο Γιάννης Αναστασίου είτε λόγω τιμωριών, είτε λόγω τραυματισμών δεν μπορεί να υπολογίζει σε οκτώ ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να σταθούν στο αρχικό σχήμα.

Χαρακτηριστικά δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν λόγω τιμωρίας οι Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ και Λαγός ο οποίος έχει και κάποιες ενοχλήσεις ενώ εκτός λόγω τραυματισμένων έμειναν και οι Μπεργκ, Νάνο, Πέτριτς, Μαυρίας και Δώνης. Επίσης ο Αναστασίου θέλησε να αφήσει εκτός 20άδας και τους Κότσαρη, Σπυρόπουλο και Σταματάκη.

Αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Βασίλη Αγγελόπουλο και Πασχάλη Στάικο από την ομάδα των Νέων οι οποίοι ήδη βρίσκονταν στο νησί των Φαιάκων και μάλιστα αγωνίστηκαν στην ήττα της Κ20 με 2-1 από την ομάδα της Κέρκυρας. Ο μεν Στάικος έπαιξε βασικός για περίπου 65 λεπτά και πέτυχε και το γκολ των πράσινων ενώ ο Αγγελόπουλος αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου είκοσι λεπτά.

Φυσικά στα αξιοσημείωτα είναι και η επιστροφή του Θανάση Ντίνα στην αποστολή του τριφυλλιού με τον νεαρό μέσο να είναι πολύ καιρό εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα (03/05/2015 - 19:00 Novasports 3) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, ακολούθως μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, Πέτριτς και Νάνο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ Λαγός και Δώνης έκαναν μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Φαίακες, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Νίνης, Ντίνας, Ζέκα, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι, Μπερίσα, Αγγελόπουλος Β. και Στάικος".

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κότσαρης, Μπεργκ, Νάνο, Σπυρόπουλος, Δώνης, Μαυρίας, Πέτριτς, Σταματάκης, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ