ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λέτο, Μολέντο στο αρχικό σχήμα ο Παναθηναϊκός

Με Λέτο, Μολέντο στο αρχικό σχήμα ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα με τους Εμποκού, Λέτο, Μπουμάλ και Παναγιώτη Βλαχοδήμου να αποτελούν τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στον πάγκο άφησε τελικά τον Γκιγέρμο Μολίνς ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον Σουηδό επιθετικό να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα.

Αντίθετα ο 48χρονος τεχνικός επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Λέτο έχοντας δίπλα του τους Μπουμάλ και Π. Βλαχοδήμο ενώ στην ενδεκάδα βρίσκεται και ο Μολέντο που δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Βέροια καθώς είναι τιμωρημένος.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουχούμης, Ρέις, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Μπουμάλ.

Στον πάγκο οι: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Ρινάλντι.

Οι πράσινοι θα παίξουν λογικά με ένα 4-3-3 με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά θα παίξει ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι οι Ευαγγέλου, Μολέντο. Ως καθαρό εξάρι αναμένεται να παίξει ο Ρέις έχοντας δίπλα του τους Λουντ και Εμποκού και η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μπουμάλ, Λέτο και Π. Βλαχοδήμο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ