ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουτρουμπή στην ενδεκάδα για τη νίκη

Με Κουτρουμπή στην ενδεκάδα για τη νίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει νικηφόρα από την Κέρκυρα και να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα της Ξάνθης.

Η επαρχία αποδεικνύεται αφιλόξενη για τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν… Με εξαίρεση την - ουσιαστική - πρεμιέρα της Superleague στη Λιβαδειά, όπου στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 νίκησε 3-0 τον Λεβαδειακό, στα άλλα ταξίδια του μακριά από την Αθήνα έχει ισοπαλίες και ήττες.

Οπότε, το σημερινό (22/1) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα στο νησί των Επτανήσων είναι μία σημαντική ευκαιρία για το "διπλό". Επιπλέον, η ήττα της Ξάνθης από τον Ολυμπιακό δίνει την ευκαιρία να την προσπεράσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να διατηρήσει το -10 από τον πρωτοπόρο.

Μία αλλαγή στην ενδεκάδα

Οι μετρημένες επιλογές δεν επιτρέπουν περιθώρια ελιγμών στον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης θα διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με τον Πλατανιά, με εξαίρεση μία αλλαγή. Ο Κουτρουμπής θα αρχίσει στο κέντρο της άμυνας, με επικρατέστερο παρτενέρ τον Τελάντερ. Αυτό θα συμβεί επειδή ο Δανός και ο Ευαγγέλου δεν έχουν προετοιμαστεί σωματικά για συνεχόμενα παιχνίδια.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, ο Μαρινάκης θα παίξει δεξιός μπακ και ο Χουλτ αριστερός, οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λουντ θα έχει επιτελικό ρόλο, οι Βιγιαφάνιες και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Μπεργκ ο επιθετικός.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με Κουτρουμπή στην Κέρκυρα
Σαμπντόρια και Μπεσίκτας για Ιμπάρμπο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ