ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Κουτρουμπή στην Κέρκυρα

Με Κουτρουμπή στην Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κουτρουμπής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδια με την Κέρκυρα. Τραυματίστηκε ο Ιβανόφ.

Δεύτερος ποδοσφαιριστής τίθεται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτή την εβδομάδα, μετά τον Κάρλος Ζέκα. Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε και το Σάββατο (21/1) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο διεθνής αμυντικός πήρε τη θέση του Σάμπα, ο οποίος αποδεσμεύτηκε και οι υπόλοιποι 19 της 20άδας, είναι ίδιοι με το ματς με τον Πλατανιά, την Πέμπτη (19/1) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Την αποστολή απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι, Ρέις, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης και Μίγγος.

Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Μολέντο, Μέστο, Ιβανόφ, οι Κοτσόλης και Ιμπάρμπο, ενώ λείπουν οι διεθνείς Εμποκού, Γουακάσο, Κουλιμπαλί.

Η προπόνηση του Σαββάτου (21/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" περιλάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μολέντο και Μέστο, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Ιβανόφ που υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ