ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γιόχανσον αντί Τελάντερ στα play offs

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματίας Γιόχανσον δηλώθηκε στην UEFA για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Αθλετίκ, παρότι δεν είναι έτοιμος. Έμειναν εκτός οι Τελάντερ και Ρινάλντι, περιθώριο για μία αντικατάσταση ή προσθήκη.

Τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια των play offs του Europa League, δήλωσε ο Παναθηναϊκός. Εναντίον της Αθλετίκ Μπιλμπάο ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί να χρησιμοποιήσει 23 παίκτες, μετά τη λίστα που παραδόθηκε στην UEFA.

Αυτοί είναι οι: Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κότσαρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Ζέκα, Άλτμαν, Καμπέσας, Λουτσιάνο, Μολίνς, Λουντ, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Στιλ, Ρέις, Βλαχοδήμος, Εμμανουηλίδης, Γιόχανσον.

Επίσης, στη Β list περιλαμβάνονται οι Μπουζούκης, Πίσπας, Ξενόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μία αντικατάσταση ή προσθήκη μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι, δηλαδή έως τις 16 Αυγούστου.

Πρακτικά, οι δύο αλλαγές είναι ο Ράσμους Τελάντερ που έμεινε εκτός λίστας, αφού μετά την προσφυγή του δεν υπολογίζεται και ο Λαουτάρο Ρινάλντι, που είναι εκτός πλάνων. Αντίθετα, δηλώθηκε ο Ματίας Γιόχανσον, παρότι δεν είναι έτοιμος από πλευρά φυσικής κατάστασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ