ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με γαστρεντερίτιδα τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού

Με γαστρεντερίτιδα τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Κουτρουμπής, Γουακάσο και Εμποκού προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα. Την Τρίτη η τελευταία προπόνηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο τριφύλλι.

Η επόμενη του αγώνα με την ΑΕΛ σε αντίθεση με το αρχικό πλάνο και την άδεια που είχε χορηγήσει ο Αντρέα Στραματσόνι περιελάμβανε κανονικά προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο 48χρονος τεχνικός περίμενε κανονικά τους παίκτες του στο "Γ. Καλαφάτης" και είχε προγραμματίσει εργομετρικά τεστ για όσους δεν έπαιξαν στην Λάρισα. Θέλει έτσι να έχει μια πλήρη εικόνα για τις μετρήσεις όλων ώστε να καταρτίσει μαζί με τον γυμναστή το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι πράσινοι με την επιστροφή από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όσοι πράσινοι δεν έκαναν εργομετρικά την Δευτέρα θα κάνουν την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τις γιορτές.

Πρόβλημα προέκυψε με τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα, ο λόγος για τους Κουτρουμπή, Γουακάσο, Εμποκού ενώ εκτός προγράμματος ήταν και ο Λουντ ο οποίος έχει γρίπη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στο «Γ. Καλαφάτης» οι ποδοσφαιριστές Κουτρουμπής, Γουακάσο και Εμποκού δεν προπονήθηκαν λόγω γαστρεντερίτιδας και ο Λούντ λόγω γρίπης.

Ο Ιμπάρμπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάμπα απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον της Λάρισας έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εργομετρικές εξετάσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ