ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα ο Παναθηναϊκός

Με αλλαγές σε σύστημα και πρόσωπα ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα αλλάξει το σύστημα του Παναθηναϊκού και θα αντικαταστήσει ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Αστέρα, σε σχέση με το παιχνίδι με τη Θέλτα.

Η μετάβαση από το Europa League στη Superleague είναι μία δύσκολή διαδικασία, που κρύβει κινδύνους. Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να την πετύχει χωρίς να βρεθεί προ εκπλήξεως και σκοπεύει να επιστρέψει στις νίκες, εναντίον του Αστέρα την Κυριακή (2/10).

Ο Αντρέα Στραματσόνι προανήγγειλε την χρησιμοποίηση του 4-2-3-1 στο ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης" και το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα επιλέξει για την ενδεκάδα.

Ο Στιλ θα διατηρηθεί στην εστία και οι Μολέντο, Κουτρουμπής θα συγκροτήσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Σάμπα ακόμα και χρειάζεται χρόνο και λογικά θα μείνει στον πάγκο, ενώ ο Κουλιμπαλί θα αρχίσει ως δεξιός μπακ και ο Χουλτ ως αριστερός, εφόσον είναι υγιής.

Στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής, ο Λεντέσμα παρά την κόπωση του θα αρχίσει βασικός, ο Ζέκα θα τον πλαισιώσει και η τρίτη θέση διεκδικείται επί ίσοις όροις από τους Λουντ και Βιγιαφάνιες.

Ο Γουακάσο επανέρχεται ξεκούραστος και θα πάρει τον ρόλο του αριστερού χαφ, ο Ιμπάρμπο θα μετατεθεί αντίστοιχα στα δεξιά και ο Μπεργκ θα διατηρηθεί ως ο κεντρικός επιθετικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ