ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αποστολή ανάγκης εναντίον του Λεβαδειακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ελάχιστες επιλογές για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και αυτό αποτυπώθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε.

Ο Ιανουάριος ολοκληρώνεται με τον πιο δύσκολο τρόπο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού στο τελευταίο παιχνίδι του μήνα για τον Παναθηναϊκό, έχει να διαχειριστεί τις περισσότερες απουσίες από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ενδεικτικό της κατάστασης που αντιμετωπίζει ο 48χρονος προπονητής, είναι ότι συμπεριέλαβε μόλις 18 παίκτες στην αποστολή, δηλαδή όσους ετοιμοπόλεμους διαθέτει.

Την 18άδα απαρτίζουν οι Βλαχοδήμος Ο., Στιλ, Μαρινάκης, Μέστο, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Ρέις, Ρινάλντι, Μίγγος, Χατζηγιοβάνης.

Ο Μέστο είναι ο μόνος που επιστρέφει, αφού αποθεραπεύτηκε, ενώ σε σύγκριση με το ματς με την Κέρκυρα, έμειναν εκτός οι Λέτο, Χουλτ και Κουρμπέλης.

Ακόμα, ο Μολέντο δεν κρίθηκε έτοιμος παρότι προπονείται με την ομάδα, ενώ ακόμα δεν υπολογίζονται οι Αφρικανοί διεθνείς Εμποκού, Γουακάσο και Κουλιμπαλί.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση του Σαββάτου (28/1), το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις «5-2», τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Οι Λέτο, Κουρμπέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Χουλτ που επέστρεψε σε φουλ ρυθμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ