ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ματώστε τη φανέλα και παίξτε και για μας"

"Ματώστε τη φανέλα και παίξτε και για μας"
INTIME SPORTS

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κορωπί και ντόπαρε ψυχολογικά τους πράσινους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση των πράσινων με σκοπό το "ντοπάρισμα" των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου ένα 24ώρο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενη ενώ πλέον θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

Έτσι και φέτος πριν την έναρξη της προπόνησης αντιπροσωπεία της Θύρας 13, αποτελούμενη από 100 άτομα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου και συνομίλησε με τους παίκτες του τριφυλλιού μεταφέροντας τους το μήνυμα όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού και λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας. Ξέρουμε ότι ονειρεύεστε το αυριανό παιχνίδι όπως το ονειρευόμαστε κι εμείς απέναντι σε αυτούς που έχουν αυτοχαρακτηριστεί από τώρα πρωταθλητές. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να κάνετε τα πάντα για να σταθείτε όρθιοι εκεί μέσα. Όλοι έχουν προσκυνήσει, είστε οι μοναδικοί που τους κάθεστε ακόμα στο λαιμό κι αυτό πρέπει να κάνετε ακόμα μια φορά.

Μην φοβάστε τίποτα, μην μασήσετε όσο κι αν σας προκαλέσουν, κάντε αυτό που ξέρετε καλά, όπως το κάνατε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και το βράδυ θα είμαστε και πάλι εδώ για να σας εμψυχώσουμε. Ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, ένα πράγμα θέλουμε από εσάς: στο τέλος του ματς να ξέρετε όλοι ότι έχετε δώσει το μάξιμουμ και έχετε ματώσει για τον Παναθηναϊκό. Πάμε γερά. Παίξτε για εσάς, παίξτε για εμάς, παίξτε και για τα παιδιά που είναι ακόμα στον δρόμο και γυρίζουν με τα πούλμαν από την Ολλανδία».

Από πλευράς ομάδας μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: «Σας ευχαριστούμε παιδιά που ήρθατε εδώ. Όπως σας είπαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όπως σας λέμε και πάντα όποτε βρισκόμαστε τόσο κοντά να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο".

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος καθώς και οι Τάκης Φύσσας και Στράτος Σωπήλης με τους οποίους επίσης υπήρξαν σύντομες συνομιλίες των οπαδών.

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ