ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάθημα ελληνικών

Μάθημα ελληνικών
Παναθηναϊκός μάθημα ελληνικών INTIME SPORTS

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές κάθισαν και πάλι στα θρανία προκειμένου να μάθουν την ελληνική γλώσσα. Ο Γιάννης Αναστασίου δίνει το παράδειγμα μαθαίνοντας ισπανικά.

Εντατικά μαθήματα ελληνικών έχουν ξεκινήσει στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί.

Σε αυτά συμμετέχουν όλοι οι ξένοι όπως και οι Ρούτερ και Φος. Αντίθετα, ο Γιάννης Αναστασίου κάνει τη διαφορά μαθαίνοντας ισπανικά για να έχει ακόμα καλύτερη επικοινωνία με τους ισπανόφωνους της ομάδας.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα έχουν ξεκινήσει πριν από λιγότερο από έναν μήνα και διεξάγονται στο προπονητικό κέντρο μετά από τις προπονήσεις μία με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα της ομάδας και τις υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια ενέργεια που το τεχνικό επιτελείο είχε κατά νου να εφαρμόσει εδώ και καιρό.

Το σκεπτικό είναι ότι και το ομαδικό πνεύμα ενισχύεται από την κοινή συμμετοχή σε δραστηριότητες, αλλά και η προσαρμογή στη χώρα και η ενσωμάτωση στη φιλοσοφία του Συλλόγου διευκολύνονται και επιταχύνονται μέσα από την εκμάθηση της γλώσσας. Τα γκρουπ στα οποία έχουν χωριστεί οι πράσινοι είναι δύο.

Μάθημα ελληνικών
Παναθηναϊκός μάθημα ελληνικών INTIME SPORTS

Στο πρώτο είναι οι ισπανόφωνοι (με δάσκαλο τον μεταφραστή της ομάδας, Μιγκελ) και συμμετέχουν οι Ζέκα, Νάνο, Φιγκερόα, Μπαλμπόα και Κάσας, ενώ το μάθημα παρακολουθεί και ο Γιάννης Αναστασίου για τα Ισπανικά. Στο δεύτερο, στο οποίο διδάσκει η κα Έλενα, οι μαθητές είναι περισσότεροι: Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Μέντες, Μπεργκ, Ρούτερ και Φος.

Τα μαθήματα θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια και οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς και Μπαϊράμι. Θα το είχαν κάνει ήδη, αλλά λόγω τραυματισμών και Εθνικής δεν έχουν ενταχθεί ακόμη.

Προπόνηση

Προπόνηση και θεραπεία για τους ποδοσφαιριστές των πράσινων το πρωί της Παρασκευής που ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.Μαρινάκης και Αποστολόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι διεθνείς.

Μάθημα ελληνικών
Παναθηναϊκός μάθημα ελληνικών INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ