ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς!

Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς!
INTIME SPORTS

Η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο αναλώθηκε στην εκμάθηση της σωστής ανασταλτικής συμπεριφοράς στα άκρα της ομάδας.

Tην πρώτη τους πρωινή προπόνηση στο Γκνιεβίνο έκαναν την Παρασκευή 4/7 οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα για τους «πράσινους» περιελάμβανε ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής, στη συνέχεια ασκήσεις «πέντε εναντίον δυο», μετά πάσες με τελειώματα σε ανάπτυξη, ενώ ακολούθησε οικογενειακό δίτερμα και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις δύναμης.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Γιάννης Αναστασίου και ο Στιβ Ρούτερ στο pressing κατά την ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού. Ο Άγγλος προπονητής ανέλυσε για αρκετή ώρα τον σωστό τρόπο άμυνας και υποστήριξης και έφερε συγκεκριμένα παραδείγματα από αγώνες του Παναθηναϊκού.

Η μία ομάδα είχε τη μπάλα και έκανε επίθεση και η άλλη αμυνόταν με τον τρόπο που είχε υποδείξει ο Ρούτερ στους αμυνόμενους. Ο Αναστασίου διέκοψε αρκετές φορές για να παρέμβει και να προσθέσει και αυτός τις οδηγίες του.

Μαθήματα αμυντικής συμπεριφοράς!
INTIME SPORTS

Η άσκηση είχε διάφορες φάσεις, όπως όταν οι αμυνόμενοι μάρκαραν στην περιοχή του αντιπάλου ή του τερματοφύλακα τους, με τους μπακ και τους εξτρέμ να δέχονται το μεγαλύτερο όγκο οδηγιών.

Ο Μπαϊράμι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού θα γίνει στις 5:30 το απόγευμα τοπική ώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ