ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρούπα: "Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός"

Μαρούπα: "Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός"

Κανένας περιορισμός δεν υπάρχει για την αγορά του "τριφυλλιού" από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ τόνισε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα.

Αποκαλυπτική για τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε η Ειρήνη Μαρούπα, η οποία υποστήριξε με δηλώσεις της πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός έτσι ώστε να αγοραστεί το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού από τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 υποστήριξε μεταξύ άλλων πως ο νόμος μπορεί να λέει πως δεν γίνεται ένας επιχειρηματίας που κατάγεται από χώρας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης να επενδύσει στην Ελλάδα αλλά έχει συμβεί ήδη πολλές φορές κάτι τέτοιο με παρένθετο πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε η Ειρήνη Μαρούπα:

"Εξετάζουμε το περιβάλλον κάποιου που θέλει να ασχοληθεί και να γίνει παράγοντας σε μία ομάδα με αφορμή τη νομιμότητα. Πρέπει να πούμε πως δεν παρουσιάζονται όλα τα έξοδα των ομάδων στα βιβλία τους.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε την διαφορά διαβάζοντας εφημερίδες και συγκρίνοντας αυτές με τα βιβλία. Το θέμα είναι καθαρά φορολογικό. Την οικονομική επιφάνεια ενός επιχειρηματία την ελέγχει το ΣΔΟΕ και όχι η Επιτροπή.

Περιμένουμε να έρθει ο νέος αθλητικός νόμος μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη. Μέχρι σήμερα, με το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Όσον αφορά την περίπτωση των Αράβων που ενδιαφέρονται για ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό πρέπει να σας πω πως δεν λίγοι οι Άραβες που έχουν έρθει να επενδύσουν στην Ελλάδα και είναι από πίσω από κάποιες επιχειρήσεις.

Δεν νομίζω πως μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει εμπόδια στην δουλειά μας. Να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι με ελεύθερη φωνή και συνείδηση. Αν θέλει κάποιος να κάνει σωστά την δουλειά του την κάνει κάτω από οποιεσδήποτε προϋποθέσεις."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ