ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρίνος: "Το πιο εύκολο το ματς με τον Ολυμπιακό"

Μαρίνος: "Το πιο εύκολο το ματς με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Στέργος Μαρίνος εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό.

Ο Στέργος Μαρίνος, βρέθηκε καλεσμένος στην κλήρωση του Τζόκερ στον ΑΝΤ1 και μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού και τις βλέψεις του για την κατάληξη του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός αμυντικός, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο πρόγραμμα και αστειευόμενος τόνισε ότι το πιο εύκολο από αυτά τα δυνατά ματς είναι απέναντι στον Ολυμπιακό.

" Ναι, έχουμε κάποια ντέρμπι, έχουμε δύσκολα μπροστά μας. Το πιο εύκολο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό", ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του.

Αναφερόμενος στον Κέβιν Μιραλάς, τον παίκτη που αγωνίζεται στην πλευρά του Στέργου Μαρίνου, τόνισε: "Γρήγορος παίκτης, δύσκολος, αλλά στο πρώτο ματς τα είχα πάει καλά. Το ίδιο θα προσπαθήσω και τώρα αν βρεθούμε και πάλι αντίπαλοι. Είναι συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα. Αυτή η τριάδα των αγώνων που έχουμε εμείς θεωρώ ότι θα κρίνει πολλά. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν δεν κριθεί το πρωτάθλημα σε αυτά τα παιχνίδια, θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρουμε εμείς".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε τι γίνεται με τους τραυματίες: " Ο Μπουμσόνγκ και ο Κουίνσι είναι καλά και γυρίζουν, και ο Λέτο πάει καλύτερα. Ελπίζω να τον έχουμε σύντομα, διότι είναι σημαντικός. Εχει το ένστικτο του σκόρερ και κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του".

Aν θα φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν κατηγορηματικός: " Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ