ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρινάκης και Ρισβάνης για μία θέση στον Παναθηναϊκό

Μαρινάκης και Ρισβάνης για μία θέση στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει καταλήξει στον δεξιό μπακ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα μία θέση στην ενδεκάδα να διεκδικείται επί ίσοις όροις από τους Ρισβάνη και Μαρινάκη.

Δεν αποφάσισε για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ και θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Στοχ, ο Γιάννης Αναστασίου. Στο δίτερμα της Παρασκευής έδειξε ότι έχει καταλήξει στους δέκα και ο ενδέκατος "παίζει" ανάμεσα στους Σπύρο Ρισβάνη και Νίκο Μαρινάκη.

Ο "μπαλαντέρ" είναι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, αφού από την τοποθέτηση του στο δεξί άκρο ή στο κέντρο της άμυνας, θα κριθεί η συμμετοχή του Μαρινάκη ή του Ρισβάνη. Εάν ο Τριανταφυλλόπουλος παίξει δεξί μπακ, θα πάρει φανέλα βασικού ο Μαρινάκης και εάν παίξει στόπερ, ο Μαρινάκης.

Οι άλλοι δέκα είναι ο Καπίνος γκολκίπερ, ο Σίλντεφελντ κεντρικός αμυντικός, ο Νάνο αριστερός μπακ, ο Λαγός αμυντικός μέσος, οι Πράνιτς και Ζέκα κεντρικοί χαφ, οι Κλωναρίδης και Ντίνας ως εξτρέμ και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης.

Στην προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και δίτερμα. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ταμπάκης και Αποστολόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ