ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάνατζερ Μολίνς: "Ακόμα δεν έχουμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μολίνς EUROKINISSI SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Γκιγιέρμο Μολίνς, Κώστας Γεωργοπάλης, δήλωσε στο Sport24.gr ότι εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει γίνει επαφή του Παναθηναϊκού με τον Σουηδό επιθετικό για την ανανέωση, ή μη, της συνεργασίας τους.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός επιθετικός αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο "τριφύλλι" και στο τέλος του Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό του.

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου φορ μίλησε στο Sport24.gr και υποστήριξε ότι ο Νίκος Νταμπίζας εξέφρασε στον παίκτη την επιθυμία ανανέωσης, καθώς και ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν έχει γίνει ωστόσο καμία κουβέντα για πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Ο Κώστας Γεωργοπάλης ανέφερε: "Η πρόθεση του Μολίνς είναι να συζητήσει πρόταση ανανέωσης. Δεν υπάρχει καμία επαφή, ούτε πρόταση τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Μόνο η έκφραση της επιθυμίας του Νίκου Νταμπίζα στον ποδοσφαιριστή να γίνει συζήτηση για ανανέωση.

Δεν έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό και πορευόμαστε με τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν γίνει. Αν η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι οικονομικά συμφέρουσα για τον ποδοσφαιριστή και τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις, πολύ ευχαρίστως να μείνει".

- Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις;

"Ο ρόλος του στην ομάδα και κάποια οικονομικά δεδομένα που έχει στο μυαλό του ο ποδοσφαιριστής. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είναι αμφίβολο αν μείνει. Έχει τέσσερις προτάσεις από το εξωτερικό και αυτές εξετάζει. Αν γίνει πρόταση, θα δώσει προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό λόγω της σχέσης που έχει με την ομάδα και τους οπαδούς".

Ο Μολίνς ολοκλήρωσε τη σεζόν με 25 συμμετοχές και οκτώ γκολ. Πέρυσι είχε 11 συμμετοχές και δύο γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ