ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μακ Κέι: "Συμφωνία να πάρουμε τον Πλεσί"

Μακ Κέι: "Συμφωνία να πάρουμε τον Πλεσί"
INTIME SPORTS

Μια ανάσα από την Ντονκάστερ είναι ο Νταμιέν Πλεσί σύμφωνα και με τους Αγγλους αλλά και τον μάνατζέρ του που μιλάει για δεδομένη συμφωνία.

Η είδηση προ ημερών πως ο Ντανιέν Πλεσί είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αγγλία και την μεταγραφή του στην Ντονκάστερ, επιβεβαιώνεται και επισήμως.

Ο Άγγλος μάνατζέρ που χειρίζεται τη μεταγραφή του Γάλλου μέσου του "τριφυλλιού" στον αγγλικό σύλλογο, Γουίλι Μακ Κέι, έκανε λόγο για συμφωνία με τους "πράσινους".

Ο ατζέντης που έχει φέρει στην αγγλική ομάδα και τους Πασκάλ Τσιμποντά, Ελ Χατζί Ντιούφ και Χαμπίμπ Μπεγιέ, μίλησε στην ιστοσελίδα του Sky Sports, αναφέροντας σχετικά με την μεταγραφή του Πλεσί:

" Έχουμε έρθει σε συμφωνία για να πάρουμε τον Νταμιέν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα, μπορεί να πάρουμε έναν παίκτη της αξίας του Πλεσί.

Δυστυχώς για αυτόν, δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, αλλά έχει την ποιότητα να μας βοηθήσει και έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ" και συμπλήρωσε για τα οικονομικά δεδομένα:

"Είναι μόλις 23 ετών και πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμος στην ομάδα. Άλλωστε θα τον πληρώνουμε 2.000 λίρες την εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα τα καλύπτει ο Παναθηναϊκός.

Ο Νταμιέν θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και εμείς θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο μας και έπειτα να τον αγοράσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ