ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λύνει και έρχεται ο Σίλντενφελντ

Λύνει και έρχεται ο Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνες, και ίσως και ο ίδιος ο Κροάτης αμυντικός την Παρασκευή θα βρεθούν στην Αυστρία για να λύσουν το συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας και να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Την Παρασκευή θα κριθεί οριστικά και αμετάκλητα η επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό καθώς ο μάνατζερ του Κροάτη Μάριο Κνες θα βρεθεί στην Αυστρία, ίσως μαζί και με τον "Σίφο", προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του διεθνή άσου με την Ντιναμό.

Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα θα κριθούν από την επαφή που θα υπάρξει την Παρασκευή καθώς θα πρέπει να θυμίσουμε ότι και την περασμένη φορά που ο Σίλντενφελντ ταξίδεψε στην Αυστρία ήταν για να μιλήσει και τελικά βρέθηκε να παίζει 90 λεπτά σε φιλικό και να κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Ρώσων.

Οπότε τώρα ναι μεν η πλευρά του "Σίφο" έχει αποφασίσει ότι πρέπει να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της και αναμένεται να το πράξει αυτό αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική έκβαση της υπόθεσης αν και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι δεν ανέβασαν καθόλου την προσφορά τους η οποία παρέμεινε ως έχει από την αρχή και η αλλαγή στάσης του Κροάτη είναι αυτή που παίζει τον ρόλο της. Φυσικά αν όλα τελειώσουν θετικά τότε ο "Σίφο" θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και τα χρήματα που θα έχει να λαμβάνει θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ.

Άμεση ενεργοποίηση

Αν τα πράγματα όμως δεν εξελιχθούν όπως θα ήθελαν στο τριφύλλι τότε ο Νίκος Νταμπίζας θα ενεργοποιήσει μπροστά τις περιπτώσεις που έχει δουλέψει όλο το προηγούμενο διάστημα κλείνοντας άμεσα τον στόπερ που θέλει και οι πράσινοι θα αποσυρθούν οριστικά από την διεκδίκηση του Κροάτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ