ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακαδημία Μελβούρνης-Παναθηναϊκός 2-4 (U-17)

Ακαδημία Μελβούρνης-Παναθηναϊκός 2-4 (U-17)
INTIME SPORTS

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά του Πούσκας επικρατώντας της ακαδημίας Μελβούρνης στον αγώνα κατάταξης για την 5η και 6η θέση.

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά του Πούσκας οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικρατώντας της ακαδημίας Μελβούρνης με 4-2 και έχοντας αρκετά καλή απόδοση. Οι πράσινοι πήραν έτσι την πέμπτη θέση του τουρνουά και επιστρέφουν στην Ελλάδα με τους 17χρονους ποδοσφαιριστές να 'εχουν γεμίσει εμπειρίες από την παρουσία τους στο τουρνουά.

Η ανασκόπηση του αγώνα

18' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό καθώς ύστερα από σέντρα από τα αριστερά η μπάλα έφτασε στον Παπανικολάου αυτός από πλάγια έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

20' Το 0-1. Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ. Η μπάλα φτάνει στον Τουρούκη και με αυτός με ωραίο πλασέ θα νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

26' Το 0-2. Ο Παναθηναϊκός βάζει και δεύτερο γκολ. Ένα καταπληκτικό τέρμα με σουτ από τα τριάντα μέτρα του Χατζηγιοβάννη για τους πράσινους.

34' Το 0-3. Ο Μίνγκος με ωραία κάθετη πάσα θα δώσει στον Μεράι αυτός τετ α τετ με τον γκολκίπερ των τυπικά γηπεδούχων δεν θα δυσκολευτεί να πλασάρει.

50' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ για τον Παναθηναϊκό θα μπλοκάρει δύσκολα ο γκολκίπερ της Ακαδημίας Μελβούρνης.

68' Το 0-4. Νέα ωραία προσπάθεια των πράσινων με τον Ρούμπο να γίνεται τελικός αποδέκτης και να πλασάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι.

72' Το 1-4. Μειώνει η ακαδημία της Μελβούρνης.

76' Το 2-4. Λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού και η ακαδημία της Μελβούρνης θα μειώσει και άλλο το σκορ.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Στρατήγης, Ζήκος, Μπαλατσούρας (Θεοχάρης), Σάμιος, Παπανικολάου, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης (Σερβιλάκης), Χρυσικός, Μεράι (Ρούμπος), Μίνγκος (Πίσπας).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ