ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεωφόρος πενταετίας

Λεωφόρος πενταετίας
INTIME SPORTS

Την απόφαση να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο για τουλάχιστον μία πενταετία πήραν στο ΔΣ της "Παναθηναϊκός Συμμαχίας".

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ της "Παναθηναϊκός Συμμαχίας" την Τετάρτη το απόγευμα αφορούσε το θέμα της επιστροφής στην Λεωφόρο.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, που προήδρευσε της συνεδρίασης λόγω της απουσίες του Γιάννη Αλαφούζου, ανέλυσε το πλάνο της επιστροφής στην ιστορική έδρα των πράσινων.

Εκεί έγινε γνωστό πως οι πράσινοι θα αγωνίζονται στην Λεωφόρο για τα επόμενα πέντε χρόνια με την ελπίδα πως σε αυτό το διάστημα θα βρεθεί χρηματοδότης για το πρότζεκτ του γηπέδου στον Βοτανικό.

Μάλιστα σε συζητήσεις που έγιναν αργότερα, διέρρευσε πως υπάρχει συμφωνία και με τον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου μέχρι και τη σεζόν 2017-2018.

Το κόστος της επιστροφής στην Λεωφόρο θα στοιχίσει περίπου 700.000 ευρώ, με τον Ερασιτέχνη να συμμετέχει σε ένα ποσοστό που θα αγγίζει το 20%.

Ρίχνει το μπάτζετ, φεύγουν πολλοί παίκτες

Από το ρόστερ λοιπόν είναι πιθανό να αποχωρήσουν παίκτες που είτε δεν δικαίωσαν τους ανθρώπους της ομάδας με την απόδοση τους, είτε δεν μπορούν να πληρωθούν τη νέα σεζόν.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται οι Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι, Βελάσκες και Πίντο, που συνολικά αμείβονται μαζί με την εφορία περίπου με 5-5.5 εκ. ευρώ.

Βέβαια για τους δυο πρώτους θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν με μειωμένες αποδοχές, κάτι που δύσκολα θα δεχθούν μιας και βρίσκονται σε ηλικία που είναι λογικό να ψάχνουν ένα ακόμα καλό συμβόλαιο (30 ο Τοτσέ, 29 ο Βιτόλο).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ