ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεντέσμα: "Ο Στραματσόνι με κάνει να νιώθω σημαντικός"

Λεντέσμα: "Ο Στραματσόνι με κάνει να νιώθω σημαντικός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα μίλησε για την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό, το πρότζεκτ που συνάντησε και παρομοίασε τους Έλληνες με τους ελληνόφωνους κατοίκους της κάτω Ιταλίας!

Τα λεγόμενα του Κριστιάν Λεντέσμα παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τα αντίστοιχα των περισσότερων ποδοσφαιριστών, λόγω της ιδιοσυγκρασίας του Αργεντινού χαφ. Για αυτό έκανε μία σπάνια παρομοίωση για τους Έλληνες, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Στραματσόνι, στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και στη ζωή στην Αθήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Radiosei"...

Για τον Στραματσόνι και το επιτελείο του: "Ο Στραματσόνι είναι ένας προπονητής με πολλές γνώσεις και δουλεύει πολύ καλά. Το επιτελείο του αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες. Πιστεύει στις ιδέες του και αυτό είναι αναγκαίο στοιχείο για έναν προπονητή. Με τον τρόπο του, προσπαθεί να ξανακάνει μεγάλο τον Παναθηναϊκό και δουλεύουμε ανάλογα. Είμαι χαρούμενος που γρήγορα έγινα σημαντικός για την ομάδα. Ο προπονητής με κάνει να αισθάνομαι σημαντικός και αυτό το στοιχείο αναζητούσα. Ανεξάρτητα με τη φιλοσοφία του καθενός, καταλαβαίνει αμέσως ότι στον Παναθηναϊκό δημιουργείται κάτι μεγάλο".

Για την εμπειρία της Ελλάδας: "Όλα πάνε καλά, πρώτα πήγα για προπονήσεις και ήθελαν να δουν την αγωνιστική κατάσταση μου. Βρήκα ένα ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον. Εδώ, όλα είναι πολύ καλά και αυτές οι εμπειρίες με βοηθούν να ωριμάσω. Η οικογένεια μου έχει προσαρμοστεί και ευτυχώς, υπάρχει ιταλικό σχολείο. Είμαστε στην πρωτεύουσα, οπότε η ποιότητα ζωής είναι καλή".

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Οι οπαδοί είναι πολύ θερμοί, οι άνθρωποι μοιάζουν πολύ με αυτούς του Σαλέντο (σ.σ. περιοχή της Νότιας Ιταλίας με κατοίκους με ελληνική προέλευση). Με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι σημαντικό. Η Αθήνα είναι μία πανέμορφη πόλη. Ωστόσο, η κρίση είναι ορατή, φαίνεται σε πολλές περιοχές, ακόμα και το κόστος ζωής είναι διαφορετικό από της Ρώμης. Κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας, το αναπνέεις στην ατμόσφαιρα".

Για τη Λάτσιο: "Πολύ συχνά πειραζόμαστε με τον Ρομπέρτο Μούτσι για τον τελικό του Κόπα Ιτάλια. Ο Μούτσι είναι από τους συνεργάτες του Στραμτσόνι. Είδα το δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Μίλαν, με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι δύσκολο για την ομάδα να βρει γκολ, χωρίς να έχει την κίνηση των χαφ".

Για τη νοσταλγία για την Ιταλία: "Μου λείπει η Ρώμη, ευτυχώς απέχει μόνο μερικές ώρες και μπορώ εύκολα να γυρίσω στο σπίτι μου και να περάσω χρόνο με τους φίλους μου. Στέλνω τα χαιρετίσματα μου σε όλους τους οπαδούς της Λάτσιο, οι οποίοι με κάνουν να αισθάνομαι την αγάπη τους".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ