ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεφτά (φέρεται) πως υπάρχουν

Λεφτά (φέρεται) πως υπάρχουν
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται πως έχει βρει ένα ποσό κοντά στα 8 εκ. ευρώ με σκοπό να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αγωνία μέχρι την επόμενη ΑΜΚ.

Το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης μπορεί να κράτησε σχετικά λίγη ώρα όμως έβγαλε σημαντικές ειδήσεις όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού, που σε πρώτη φάση δείχνει πιο αισιόδοξο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει βρει επιχειρηματικό τιμ το οποίο είναι έτοιμο να συνδράμει με το ποσό των 8 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που ίσως φέρει ανακατατάξεις στο διοικητικό σχήμα.

Τα σενάρια λοιπόν που κυκλοφορούν όσον αφορά αυτά τα χρήματα είναι τρία και σε όλα πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

1) Ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει δάνειο ύψους 8 εκ. ευρώ στις αρχές Απριλίου (ή στο τέλος Μαρτίου) με προσωπικές εγγυήσεις του Γιάννη Αλαφούζου και άλλων επιχειρηματιών που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.

2) Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να επενδύσει αυτό το ποσό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που θα αλλάξει το διοικητικό σχήμα της εταιρείας. Είναι πιθανό μάλιστα να αλλάξουν χέρια οι μετοχές που πλέον θα πάνε σε αυτούς.

3) Το πιο αισιόδοξο και δύσκολο όπως φαίνεται είναι να πάρει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στα χέρια του τον Παναθηναϊκό, μαζί με τη βοήθεια κάποιων ακόμα επιχειρηματιών. Φυσικά κι εδώ οι μετοχές θα αλλάξουν χέρια.

Μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο τον κ. Γιάννη Αλαφούζο ή έστω να διαρρεύσει κάποιο άλλο στοιχείο, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Πάντως αυτό που τονίστηκε στο ΔΣ είναι πως με την αδειοδότηση δεν υπάρχει θέμα, οπότε η Ευρώπη είναι ένας υπαρκτός και, θεωρητικά, εύκολος στόχος.

Διαβάστε επίσης: Συνέχισε τις δοκιμές στην ενδεκάδα ο Φάμπρι, Φάμπρι: "Σαν να ήταν ο τελευταίος αγώνας της ζωής τους", Αυτά συζητήθηκαν στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στις 22/4 η Γενική Συνέλευση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ