ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεάλ: "O Μαγιάδα θα τα καταφέρει αν έρθει στον Παναθηναϊκό"

Λεάλ: "O Μαγιάδα θα τα καταφέρει αν έρθει στον Παναθηναϊκό"

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη Σέρχιο Λεάλ, δηλώνει ότι ο Μαγιάδα θα πετύχει στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Sportday" o Σέρχιο Λεάλ μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού Καμίλ Μαγιάδα.

Ο Λεάλ είχε συμβουλέψει τον 22χρονο χαφ για τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη πήρε μεταγραφή πριν ένα μήνα στην Ντανούμπιο και ο Μαγιάδα τον ρώτησε για τον Παναθηναϊκό.

" Ο Μαγιάδα είναι από τους ταλαντούχους παίκτες της Ντανούμπιο και του πρωταθλήματος. Με ρώτησε πριν μερικές ημέρες για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και του είπα ότι υπάρχουν κάποιες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που δεν έχουν πρόβλημα.

Στη συνέχεια ρώτησε τι προοπτικές υπάρχουν για την καριέρα του στον Παναθηναϊκό κι αν εξελιχθεί. Και του απάντησα "Respect. Είναι μεγάλος σύλλογος". Το σίγουρο είναι ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι για την Ευρώπη. Θεωρεί ότι έπρεπε να το έχει κάνει ήδη", δήλωσε στην "Sportday" Λεάλ.

Αναφερόμενος στα στοιχεία του Μαγιάδα και τα μειονεκτήματα του τόνισε: " Η φυσική του θέση είναι δεξί χαφ, αλλά το Σάββατο με την Πενιαρόλ αγωνίστηκε αριστερά με ανάποδο πόδι στο 4-2-3-1. Παίζει άνετα στα δύο άκρα και στον έναν μήνα που είμαι εδώ, διαπίστωσα ότι είναι σφαίρα.

Πολύ γρήγορος με χαμηλό κέντρο βάρους κι εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα με την μπάλα. Έχει καλή υποδοχή της μπάλας, είναι θρασύς και διαθέτει ποικιλία στην ντρίμπλα. Στο ένας εναντίον ενός μπορεί να δημιουργήσει πλεονέκτημα στην επίθεση.

Στο παιχνίδι με την Πενιαρόλ ο προπονητής έδωσε εντολή στον Κανόμπιο να τον ψάχνει, γιατί θα είχε χώρους αφού παίζουμε εκτός έδρας με μεγάλη ομάδα. Όσον αφορά τα μειονεκτήματα του θα πρέπει να πατάει περισσότερο περιοχή, θέλει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων.

Επίσης, να δουλέψει στο τρανζίσιον να γυρίζει γρήγορα στην άμυνα. θα χρειαστεί προσαρμογή στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού αλλά δεν τον φοβάμαι. Θα τα καταφέρει να έρθει στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ