ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο"

Λαγός: "Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει ως την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ενώ τόνισε ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου οι πράσινοι απλά ακολούθησαν τις συμβουλές του προπονητή τους.

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έχει εξασφαλιστεί από το πρώτο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό μετά το άνετο 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι πράσινοι πλέον σκέφτονται την επόμενη αναμέτρηση αλλά φυσικά και το τέλος της διαδρομής στον θεσμό του Κυπέλλου που είναι η κατάκτηση του όπως υποστήριξε ο Τάσος Λαγός.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι σημείωσε ότι οι πράσινοι μπορούν να πάρουν το τρόπαιο ενώ αναφορικά με το ματς με τον Ολυμπιακού Βόλου είπε απλά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του ακολούθησαν απλά τις οδηγίες του προπονητή τους:

«Σίγουρα μπορούμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο και είναι ένας από τους στόχους μας. Έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας και στο πρωτάθλημα αλλά και ως τώρα στο κύπελλο, όπου έχουμε κάνει μόνο νίκες μέχρι τώρα".

«Αποκλείσαμε με δυο νίκες τον Εργοτέλη, μια πολύ καλή ομάδα, ενώ στην συνέχεια είχαμε δυο αντίπαλους από χαμηλότερες κατηγορίες. Τους αντιμετωπίσαμε σοβαρά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε ακόμα ένα ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να φτάσουμε στον τελικό».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου και την άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού, ο Λαγός τόνισε:
«Κάναμε αυτό που ακριβώς έπρεπε στο παιχνίδι. Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά και ήμασταν αποφασισμένοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πετύχαμε μια νίκη που δικαιούμασταν, καθώς από την αρχή δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε.

Πιστεύω ότι είναι ένα αποτέλεσμα που μας επιτρέπει να πούμε ότι περάσαμε στα ημιτελικά. Σίγουρα υπάρχει και ο επαναληπτικός αλλά αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και κάναμε πιο εύκολο το έργο μας».

Χουχούμης: "Θέλαμε την πρόκριση από το πρώτο ματς"

Από την πλευρά του ο Διαμαντής Χουχούμης στάθηκε στην άνετη επικράτηση που δίνει την πρόκριση στους πράσινους από το πρώτο κιόλας ματς:

«Πετύχαμε μια άνετη νίκη με πολλά γκολ, όπως ακριβώς θέλαμε να κάνουμε ώστε να εξασφαλίσουμε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση.

Αυτή η νίκη μας ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και θα προσπαθήσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΌΦΗ για το πρωτάθλημα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ