ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λαγός: "Ανατρίχιασα με το περιβραχιόνιο"

Λαγός: "Ανατρίχιασα με το περιβραχιόνιο"

Ο Γιάννης Σταματάκης, ο Τάσος Λαγός και ο Νίκος Κουσίδης μίλησαν για τις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 6-1 την Χέδερλαντ στο πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους.

Στις δηλώσεις τους μετά το ματς οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας. Διαβάστε τις δηλώσεις τους:

Σταματάκης: "Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος"

Ο Γιάννης Σταματάκης τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για την πρώτη του συμμετοχή έστω και σε φιλικό παιχνίδι αλλά επεσήμανε πως τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την ανδρική ομάδα. Ένα όνειρο που είχα από παιδί. Δεν σας κρυβώ πως όταν σκόραρα ανατρίχιασα. Δεν έγινε, όμως, τίποτα έχω πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μου. Κάθε μέρα χρειάζεται να προσπαθείς για να γίνεσαι καλύτερος. Σήμερα ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα, βγάλαμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο και συνεχίζουμε".

Κουσίδης: "Να γίνουμε οικογένεια"

Πετύχατε μία άνετη νίκη και εσύ είχες καλή απόδοση και σημείωσες ένα γκολ. Αυτό το παιχνίδι ήταν μία καλή "ένεση" για τη συνέχεια;

" Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία που παίρνεις μέρος και ουσιαστικά, είστε η ομάδα Νέων. Θεωρείς ότι αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία;

" Ναι, ισχύει αυτό. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να γίνουμε μία οικογένεια. Και θα γίνουμε, γιατί επιβάλλεται να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο του, ο οποίος είναι οι επιτυχίες".

Η προετοιμασία πως έχει κυλήσει έως τώρα;

" Εξαιρετικά. Είμαστε οι περισσότεροι συμπαίκτες από την ομάδα Νέων, έχουμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι μας βοηθούν και ο σύλλογος διαθέτει ένα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, που μας κατευθύνει σωστά".

Από την προσωπική σου απόδοση, είσαι ικανοποιημένος;

" Σίγουρα είμαι, αλλά δεν θα σταματήσω εδώ. Θα δουλέψω σκληρά, διότι πρέπει να πετύχω πολλά περισσότερα για να καθιερωθώ".

Λαγός: "Ανατρίχιασα με το περιβραχιόνιο"

Ο Τάσος Λαγός επεσήμανε πως εκείνος και οι συμπαίκτες δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμοι όταν πρέπει και τόνισε πως ανατρίχιασε επειδή φορούσε το περιβραχιόνιο.

" Νομίζω ότι κάναμε πολλά πράγματα από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Βγάλαμε επιθετικότητα, όπως θέλει ο προπονητής αλλά κάναμε και κάποια λάθη που ήταν απόλυτα φυσιολογικά λόγω της κούρασης. Αλλά περισσότερο θέλαμε να λειτουργήσουν οι συνεργασίες που δουλεύουμε και αυτό έγινε. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε καλά. Μέρα με τη μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Για το γεγονός ότι ήταν αρχηγός: " Δεν το περίμενα. Για να σας πω την αλήθεια, όταν μου το ανακοίνωσε ο προπονητής ανατρίχιασα. Με τιμά ιδιαίτερα να φοράω το περιβραχιόνιο του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα".

Στο μεταξύ, ο Aποστολόπουλος αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ώστε να βγάλει ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού ακτινογραφία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ