ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντίνου: "Να μας πουν ποιοι είναι από πίσω από τον Τσάκα"

Κωνσταντίνου: "Να μας πουν ποιοι είναι από πίσω από τον Τσάκα"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι κάποιοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από τον Παναθηναϊκό.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασιλής Κωνσταντίνου φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αρχικά κάλεσε τον Γιάννη Μαρακάκη να εμβαθύνει στους ισχυρισμούς του, ότι τον έπεισε άνθρωπος, ο οποίος έχει χρηματοδοτήσει στο παρελθόν τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια μίλησε για ανθρώπους που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από τον Παναθηναϊκό και για παραιτήσεις που θα έπρεπε να υπάρξουν.

"Την οικογένεια του Παναθηναϊκού την απασχόλησε ένα πράγμα το οποίο δεν το πιστέψαμε. Δεν είχαμε αμφιβολία ότι δεν θα γίνει τίποτα. Ξέραμε ότι θα αναζητηθεί μία δικαιολογία για να διαιωνιστεί ένα παραμύθι που συμφέρει κάποιους. Το ποιο είναι, οφείλει να το εξηγήσει ο κύριος Μαρακάκης.

Εάν επιθυμεί να είναι φερέγγυος, ακέραιος, οφείλει να πει το όνομα. Αν θέλει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, να κατονομάσει τον άνθρωπο ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο. Κανείς δεν πίστεψε ότι ο Τσάκας ήρθε μετά από τόσους μήνες και έφερε έναν Πρίγκιπα, ο οποίος θα βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τι του έταξε, τι του είπε, ποιο πόστο του υποσχέθηκε, δεν το ξέρω. Αυτός έχει την υποχρέωση να μας πληροφορήσει".

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στους Μίμη Δομάζο και Αντώνη Αντωνιάδη, για τη στάση τους στο ζήτημα: "Έπραξε σωστά το ΔΣ που δεν έδωσε παράταση. Αυτό τόνισε ο Αλαφούζος στο ΔΣ και σωστά ελήφθη η απόφαση. Όσοι ψήφισαν λευκό ή να δοθεί η παράταση, δεν σκέφτονται το καλό του Παναθηναϊκού, αλλά τα προσωπικά τους οφέλη. Αυτά που θα είχαν, εάν ερχόταν ο Πρίγκιπας. Αναφέρομαι σε όσους είναι στο συμβούλιο και πιστεύουν ότι ο Πρίγκιπας θα βάλει λεφτά μετά από τόσες μέρες.

Διχάζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού και ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικά προβλήματα να επιλύσει. Το ότι σκέφτονται ιδιοτελώς, είναι η μόνη αλήθεια. Εγώ δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι εμπιστεύονται τον Τσάκα. Εντάξει την πρώτη φορά, αλλά δεν μπορεί μετά από 13 μήνες να συνεχίσουμε να τον πιστεύουμε. Είναι ανήκουστο. Ποιος πιστεύει ότι αφού δεν ήρθαν σήμερα, θα έρθουν την Τρίτη; Τι θα μεσολαβήσει;".

Εμμέσως, τους υπέδειξε να παραιτηθούν: "Είναι θέμα ευθιξίας του καθενός εάν θα παραιτηθεί. Εδώ πάντως δεν έχουμε να κάνουμε απλά με μια διαφορετική άποψη από την πλειοψηφία".

Όσο για τη συνέχεια, ανέδειξε την ωμή πραγματικότητα: "Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος του και θα πορευτεί με το πρόγραμμα του Γιάννη Αλαφούζου. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να συναφθεί ένα δάνειο, για το οποίο θα εγγυηθεί ο Αλαφούζος και κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες. Οφείλουμε να προγραμματίσουμε την ομάδα της επόμενης σεζόν και να καθορίσουμε τους στόχους μας".

Κατόπιν, καυτηρίασε τη συμπεριφορά του Βλάση Τσάκα και τις γενικότερες κινήσεις του: "Οι ενδείξεις που είχα από τους προηγούμενους 13 μήνες με οδήγησαν να μην πιστεύω τίποτα. Οι κινήσεις του Τσάκα ήταν αστείες. Δεν γίνονται έτσι τα μεγάλα deal, γίνονται με διαφορετικό τρόπο. Ένας σοβαρός επιχειρηματίας ο οποίος θα ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό, θα κινηθεί σοβαρά. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι πολλά πράγματα. Δεν μπορεί ο ιδιαίτερος του Πρίγκιπα να έρχεται με ένα ταξί, να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και να συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορεί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπάλληλος να διακόπτει τον εργοδότη, να μην τον αφήνει να μιλήσει και να του υποδεικνύει τι θα πει. Αυτά δεν είναι σοβαρά".

Από το στόχαστρο του, δεν ξέφυγαν τα 16 άτομα που υποδείχτηκαν ως εκπρόσωποι του Σαουδάραβα στο ΔΣ: "Οι 16 άνθρωποι οι οποίοι ανακοινώθηκαν από τον Φεϊζάλ, έχουν μεγάλη ευθύνη να αποκαλύψουν ποιος τους προσέγγισε. Είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουν στη διοίκηση και κυρίως, στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να μας ενημερώσουν τι συνέβη και για ποιον σκοπό επιστρατεύτηκαν. Δεν είναι δυνατόν να με συμπεριλάβει εμένα ένας άγνωστος σε ένα ΔΣ και εγώ να μην ξέρω τίποτα".

Κλείνοντας οριοθέτησε τους αγωνιστικούς στόχους του Τριφυλλιού και άφησε υπονοούμενα για τον Πλατανιά: "Από εδώ και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα οικονομικά του προβλήματα. Έχει στόχους αγωνιστικούς να διεκδικήσει. Παίζει το Σάββατο με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα πρέπει να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία εξαρτάται από τον μεγάλο αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Όλοι να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ