ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεχωρίζει τον Λάμπρου η Guardian

Ξεχωρίζει τον Λάμπρου η Guardian
INTIME SPORTS

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Guardian ξεχώρισε τα 40 από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν γεννηθεί το 1997.

Ίσως τη σημαντικότερη διαφήμιση για το όνομα του έτυχε ο Λάζαρος Λάμπρου, μετά τη συμπερίληψη του στα 40από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν γεννηθεί το 1997.

Ο 17χρονος επιθετικός της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της ηλικίας του από την ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής εφημερίδας Guardian.

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα με σημασία, διότι θα το διαβάσουν χιλιάδες αναγνώστες και θα μάθουν την ύπαρξη του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ξεχωρίζει τον Λάμπρου η Guardian

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ο Παναθηναϊκός αντιλήφθηκε τον Λάμπρου όταν τελείωσε τρεις σερί σεζόν πρώτος σκόρερ των νεαρών τμημάτων των Πόντιων Κατερίνης και τον απέκτησε το 2011. Πέρυσι σημείωσε περισσότερα από 20 γκολ με την U-17 των γιγάντων της Αθήνας, είτε παίζοντας σαν επιθετικός ή απλά από πίσω.

Έχει μεγάλη διορατικότητα και πάντα ψάχνει να βρει την τέλεια πάσα, κυρίως με το δεξί του πόδι. Δεν φοβάται να κάνει κόλπα ακόμα και όταν σχεδόν πάντα παίζει με μεγαλύτερους αντίπαλους.

Έχοντας εντυπωσιάσει με τη δεξιοτεχνία του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ο προπονητής των Πράσινων, Γιάννης Αναστασίου, του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάρτιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ