ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Παναθηναϊκός-ΑΕΛ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Παναθηναϊκός-ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Παναθηναϊκός οργανισμός μπορεί να "ζει και να αναπνέει" αρχικά για το ματς της Πέμπτης στην Τούμπα καθώς οι πράσινοι θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό αλλά όπως είναι λογικό ακολουθεί ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ και στο τριφύλλι έθεσαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Αυτά διατίθενται μέσα από το ίντερνετ αλλά και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου ενώ οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ και φτάνουν στα 50 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, 30 Απριλίου (19:00)την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 30ης, τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2017.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 24/4και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, μέσω viva.grαλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στηΘύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων τις καθημερινές είναι 9:30 έως 17:30.Το Σάββατο 29 Απριλίου τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν 10:00 έως 14:00, ενώ την Κυριακή από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13,14

10 Ευρώ

6, 7

15 Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

20 Ευρώ

2, 5Α,9, 11

25 Ευρώ

10

40 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑκαι τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ