ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκινάει η συνεργασία με την PSV σε επίπεδο ακαδημιών

Ο Γιόνας Κόλκα βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί στο Κορωπί συνομίλησε με Σαμαρά και Χέντερ και στη συνέχεια παρουσίασε στους προπονητές των πράσινων το πλάνο ακαδημιών της PSV. Τι του άρεσε και τι αποφασίστηκε.

Το ραντεβού του Γιόνας Κόλκα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Πέμπτη το πρωί στο Κορωπί ήταν προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί στο αθλητικό κέντρο των πράσινων. Ο Φιλανδός πρώην άσος του τριφυλλιού και νυν προπονητής των ακαδημιών της PSV πήγε στο Κορωπί συνοδευόμενος από τον Τάκη Φύσσα.

Εκεί είχε μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ακαδημίας η οποία κύλησε πολύ καλά και, το κυριότερο, έβαλε σε μια βάση την συνεργασία του «τριφυλλιού» με την Αϊντχόφεν σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο Κόλκα γνώρισε από κοντά τον Γιάννη Σαμαρά και τον Χενκ Χέρντερ, τους επικεφαλής των τμημάτων υποδομής των πράσινων, με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα πάνω σε θέματα δομής. Στη συνέχεια, έκανε μια παρουσίαση του πλάνου ανάπτυξης των ακαδημιών της PSV, το οποίο ταιριάζει μάλιστα σε πολλούς τομείς με το project των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Φιλοσοφία σε αυτές τις ηλικίες και των δυο ομάδων εξάλλου είναι η δημιουργία καλών ποδοσφαιριστών αλλά και σωστών ανθρώπων.

Όπως διαπιστώθηκε από την συνάντηση αυτή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να γίνουν σε συνεργασία των δυο ομάδων, όπως για παράδειγμα η δημιουργία ενός τουρνουά είτε στην Ελλάδα είτε στην Ολλανδία, μεταξύ των ομάδων που είναι ήδη σε συνεργασία με την Αϊντχόφεν. Επίσης, οι δυο πλευρές δεσμεύθηκαν να υπάρξουν και νέα ραντεβού στο άμεσο μέλλον.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μάλιστα δειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο των «φυτωρίων» του «τριφυλλιού» και παράλληλα σχολίαζε ενθουσιασμένος την παρουσία τόσων πολλών πρώην παικτών σε καίρια πόστα, μετά την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, και στην ακαδημία του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ