ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκάθαρο φαβορί η Μάιντς για Καπίνο

Ξεκάθαρο φαβορί η Μάιντς για Καπίνο
Καπίνο INTIME SPORTS

Η Μάιντς δείχνει να είναι το "απόλυτο" φαβορί πλέον για να γίνει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Στέφανο Καπίνο. Τι συμβαίνει με τον αντικαταστάτη του διεθνή πορτιέρο αλλά και τους Αμπέντ και Ρόσι.

Η Μάιντς για το ενδιαφέρον της οποίας σας έγραψε πρώτο το Sport24 δείχνει να είναι το απόλυτο φαβορί πλέον για να κάνει δικό της τον Στέφανο Καπίνο. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν για το ενδιαφέρον τόσο του Γερμανικού συλλόγου όσο και για αυτό της Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά οι Γερμανοί είναι ένα βήμα πιο μπροστά.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Καπίνο φαίνεται να προτιμάει να αγωνιστεί στην Μάιντς καθώς θεωρεί ότι εκεί πλην του καλού συμβολαίου που του προσφέρουν θα έχει και αρκετό χρόνο συμμετοχής κάτι που επιθυμεί ο 20χρονος πορτιέρο.

Ακόμα και άνθρωποι του περιβάλλοντος του εμφανίζονται σίγουροι ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Μάιντς αν και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τρίτη.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Καπίνο τώρα θα πρέπει να επισημάνουμε πως οι πράσινοι έχουν ήδη ψάξει για ξένο αντικαταστάτη του που μαζί με τον Κοτσόλη θα αποτελέσουν το δίδυμο των γκολκίπερ της επόμενης περιόδου. Επίσης τα χρήματα που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για την πώληση του διεθνούς πορτιέρο δεν θα αυξήσουν το μπάτζετ των πράσινων όπως επίσης και τα χρήματα από την Ευρωπαϊκή παρουσία του τριφυλλιού. Το μεγαλύτερο μέρος τους θα πάει σε άλλες ανάγκες του συλλόγου που είναι σε πρώτο πλάνο.

Στη Νίκη Βόλου ο Ταμπάκης

Από την στιγμή που μιλήσαμε για τους γκολκίπερ να σημειώσουμε πως ο Ταμπάκης αν δεν αλλάξει κάτι θα πάει ως δανεικός στην Νίκη Βόλου την νέα σεζόν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Όλοι γνωρίζουν το ταλέντο του αλλά παράλληλα και την απειρία του καθώς δεν έχει παραστάσεις από αγώνες. Για αυτό και θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Βόλου και το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι στο τριφύλλι.

Εν αναμονή για Αμπέντ, Ρόσι

Στην υπόθεση Αμπέντ τώρα και εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ δεδομένα και οι πιθανότητες μοιρασμένες. Ο Νταμπίζας πήγε στην Αγγλία συνομίλησε με τους ανθρώπους τους Νιουκάστλ και τους ενημέρωσε για την πρόταση του τριφυλλιού. Τώρα όλα είναι στο χέρι του Αλγερινού άσου να δει τι θα γίνει με τους "ανθρακορύχους" και να τους πείσει για να τον αφήσουν ελεύθερο ή να τον παραχωρήσουν δανεικό στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος πρόκειται να έχει μια συζήτηση με τους ανθρώπους της Νιουκάστλ αναφορικά με το αν υπολογίζεται ή όχι και παράλληλα να τους ενημερώσει πως θα ήθελε να παραμείνει στο τριφύλλι.

Σε ότι αφορά τα χαφ πάντα παίζει και η περίπτωση του Ρόσι της Γιουβέντους. Μια περίπτωση δύσκολη με τον Παναθηναϊκό όμως να διατηρεί τις ελπίδες του. Βέβαια δεν είναι και ο μόνος χαφ που υπάρχει στην λίστα.

Κουβέντα με Πράνιτς

Με την επιστροφή των πράσινων στην Αθήνα την Δευτέρα ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος παραμένει στην Πολωνία θα έχει μια κουβέντα και με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θέλει να του ξεκαθαρίσει ότι έκανε λάθος που δημοσιοποίησε την ρήτρα στο συμβόλαιο του αλλά πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους πράισνους.

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με τον Μαρινάκη, ο νεαρός άσος ξεκίνησε από την Πέμπτη προπονήσεις και στον Παναθηναϊκό τονίζουν με αφορμή το ενδιαφέρον άλλων ομάδων πως οι πράσινοι αν δεν τον ήθελαν δεν θα του έκαναν πρόταση ανανέωσης ώστε εν συνεχεία να τον δώσουν δανεικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ