ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει με Μπεργκ, Καραγκούνη

Ξεκαθαρίζει με Μπεργκ, Καραγκούνη
Μάρκους Μπεργκ

Κρίσιμο τριήμερο στον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι περιμένουν οριστικές εξελίξεις με τους Μπεργκ, Καραγκούνη και την αποχώρηση του Κουίνσι.

Πολλά και ανοιχτά τα μέτωπα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τις μεταγραφές και το θέμα της συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ την Παρασκευή προέκυψε και ζήτημα με την άδεια στο πρωτάθλημα.

Η Superleague την Τετάρτη (26/6) θα πραγματοποιήσει ΔΣ στο οποίο θα συζητηθεί και το θέμα της απόρριψης των φακέλων Παναθηναϊκού και ΠΑΣ. Όπως καταλαβαίνετε τα πάντα είναι ρευστά.

Οι πράσινοι από την πλευρά τους συνεχίζουν τον προγραμματισμό για την ενίσχυση της ομάδας και όπως γράψαμε το βράδυ της Παρασκευής, η υπόθεση του Φάλκενμπεργκ φαίνεται πως προχωρά με καλά μηνύματα για τους πράσινους.

Από εκεί και πέρα ο Μάρκους Μπεργκ θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Αμβούργου για να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με το συμβόλαιο του και το αν θα μείνει ελεύθερος, εξέλιξη που ενδιαφέρει άμεσα τον Παναθηναϊκό.

Τέλος ο Γιώργος Καραγκούνης έχει δεσμευτεί να δώσει την απάντηση του με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, με τις πιθανότητες, ωστόσο, να μην είναι με τον μέρος του "τριφυλλιού", ενώ ο Κουίνσι "αρέσει" στον Λεβάντε, αρκεί να ρίξει τις απαιτήσεις του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ