ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για Ντε Βινσέντι και Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζει για Ντε Βινσέντι και Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η άφιξη του μάνατζερ του Τομάς Ντε Βινσέντι στην Αθήνα και η ταυτόχρονη παρουσία του ίδιου του παίκτη την Κυριακή (6/1) φέρνουν εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του.

Μια από τις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού που είναι μάλιστα σε πρώτη προτεραιότητα αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πολύ την Κυριακή (6/1).

Ο λόγος για την απόκτηση ή μη του Τομάς Ντε Βινσέντι από τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Εστεμπάν Μπουχάν καθώς και ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος θα επιστρέψει από την Κρήτη όπου βρέθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την αναμέτρηση με τον Πλατανιά το Σάββατο το απόγευμα.

Οι δυο τους αναμένεται να έχουν ραντεβού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τους οποίους διαρρέεται ότι ο παίκτης τους έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι ενώ την Κυριακή το βράδυ αναμένεται να υπάρξει ραντεβού και με εκπροσώπους του Ολυμπιακού.

Βέβαια η επιλογή είναι καθαρά του παίκτη με τον ΠΑΣ να μην μπορεί να κάνει τίποτα και από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι έχουν αποσπάσει το "ναι" του 23χρονου άσου και φυσικά μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η σημαντική αυτή υπόθεση για το Τριφύλλι.

Καθώς αν ο παίκτης θέλει Παναθηναϊκό όσα ραντεβού και να κάνει ο μάνατζερ του με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να του αλλάξει την άποψη του και ο Αργεντινός θα καταλήξει στους πράσινους.

Βέβαια σύμφωνα με τον μάνατζερ του στο παιχνίδι έχουν μπει και δυο ιταλικοί σύλλογοι για τους οποίους θα ενημερώσει τον πελάτη του και δεν αποκλείεται στην συνέχεια να έχει και κάποιες επαφές μαζί τους.

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του παίκτη η οποία όπως τουλάχιστον μεταφέρουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι να έρθει στον Παναθηναϊκό και να γίνει ο ηγέτης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ