ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος

Ξανά στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε εκ νέου στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να ενημερωθεί σχετικά με τις αδειοδοτήσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνεχίζει ν' ασχολείται με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο, καθώς φέτος το Τριφύλλι θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς θ' αγωνιστεί στα playoffs της Super League.

Γι' αυτό τον λόγο μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε εκ νέου στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της επιτροπής αδειοδότήσεων της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα καθώς στις 31 Μαρτίου πρέπει να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος του Τριφυλλιού.

Οι "πράσινοι" δείχνουν εφέτος να βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ πληρώνονται κανονικά, έχουν γίνει νέοι διακανονισμοί για τις οφειλές σε πρώην μέλη της ομάδας με τις πολλές και μικρές δόσεις να βοηθούν.

Σε αντίθεση με όσα ακούγονται ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να καταθέσει εγγυητική επιστολή για να πάρει την αδειοδότηση. Επειδή λοιπόν στο Τριφύλλι θέλουν εφέτος να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι, πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη συνάντηση προκειμένου να ενημερωθεί ο κ. Αλάφούζος για τυχόν ελλείψεις στον φάκελο της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ