ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουτρουμπής: "Είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα και το δείξαμε"

Κουτρουμπής: "Είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα και το δείξαμε"
INTIME SPORTS

Η ποιότητα του Παναθηναϊκού ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στους πράσινους σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Κουτρουμπής μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη ενώ ο Λουτσιάνο Φιγκερόα θα σκεφθεί το ντέρμπι μετά το ματς του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Εργοτέλη στο ματς της Κρήτης και το έδειξε στην διάρκεια του αγώνα σύμφωνα με τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Ο νεαρός στόπερ ο οποίος επέστρεψε σε παιχνίδι του Τριφυλλιού με γκολ σημείωσε πως οι πράσινοι αντέδρασαν σωστά και έβγαλαν την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουτρουμπή στην κάμερα της NOVA:

"Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα γιατί ήμασταν από μια ήττα που ήρθε μέσα στην έδρα μας από τον Πανθρακικό . Πιστεύω προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς. Το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε δίκαια τη νίκη".

Ο Εργοτέλης ήταν αήττητος αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη σας;
"Μετράει ακόμα πιο πολύ. Τους αντιμετωπίσαμε και στο Κύπελλο είναι πολύ καλή ομάδα, το έδειξαν και σήμερα. Εμείς όμως πιστεύω έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο".

Εσύ επέστρεψες και μάλιστα με γκολ;
"Είμαι χαρούμενος που πέτυχα γκολ, αλλά είμαι πιο πολύ χαρούμενος επειδή κέρδισε η ομάδα".

Σε βοηθάει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας;
"Σίγουρα όχι μόνο σε μένα και σε όλα τα παιδιά γιατί ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα με το κύπελλο και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα μας τονώσει ψυχολογικά".

Τώρα έχετε ένα παιχνίδι Κυπέλλου σε λίγες μέρες πάλι εδώ, τι θα αλλάξει;
"Εμείς το Κύπελλο το θέλουμε πάρα πολύ. Είναι μια διοργάνωση που θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρει η μια ομάδα την άλλη και πιστεύω θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι".

Φιγκερόα: "Έχουμε καιρό για το ντέρμπι"

Ο έτερος σκόρερ των πράσινων Λουτσιάνο Φιγκερόα σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA δεν θέλησε να σταθεί στο επερχόμενο ντέρμπι λέγοντας πως προέχει το ματς Κυπέλλου και υπάρχει χρόνο για το σπουδαίο παιχνίδι με τον "αιώνιο" αντίπαλο:

«Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς, όπως εξελίχθηκε. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο πιέσαμε περισσότερο και καταφέραμε να σκοράρουμε παίρνοντας τρεις σημαντικούς βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε εδώ κι αυτό μας βοηθάει πολύ κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, ενόψει της συνέχειας».

Για το ντέρμπι:
«Με το ντέρμπι θα ασχοληθούμε όταν πρέπει, δηλαδή μετά και από το παιχνίδι Κυπέλλου που έχουμε την Τετάρτη».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ