ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουλιμπαλί: "Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να πετύχει τους στόχους που απέμειναν και αναφέρθηκε στη συμβολή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η συνεισφορά των Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού δεν έχει λάβει τόση αναγνώριση, όμως οι δύο ακραίοι μπακ έχουν το δικό τους μερίδιο. Ο Κουλιμπαλί μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας που έχει επιτευχθεί με τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για τη δική του απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουλιμπαλί στην εφημερίδα "Live Sport":

«Δεν ήμασταν τόσο καλοί με τον Παναιτωλικό, όσο με τον Αστέρα, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε και να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Είναι σημαντικό ότι σκοράρουμε ακόμα και όταν δεν είμαστε εντυπωσιακοί. Πρέπει να μάθουμε να νικάμε και σε τέτοιες ημέρες και αυτό έχει σημασία».

Τι μπορεί η ομάδα να πετύχει στη συνέχεια;

«Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει το Κύπελλο, που είναι ένας τίτλος και τα προκριματικά του Champions League για να διεκδικήσουμε. Αλλά, είναι σημαντικό να νικάμε, γιατί έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς».

Που αποδίδεις αυτή τη βελτίωση;

«Ο προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν καλά, εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις εντολές τους και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Βέβαια, πρέπει να έχουμε διάρκεια, γιατί δύο νίκες δεν μας αρκούν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Ωστόσο, είναι καλό που βελτιωνόμαστε».

Σε βλέπουμε να παίζεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Που οφείλεται αυτό;

«Νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και με βοηθάει να αποδώσω καλύτερα. Η συμμετοχή στο Copa Africa ήταν σημαντική για μένα, αφού πάντα ήθελα να καθιερωθώ στην Εθνική του Μάλι. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να παίξω καλά».

Θέλεις να πεις κάτι στους φιλάθλους, γιατί ακόμα στις εξέδρες υπάρχουν λίγοι θεατές;

«Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Εμείς πρέπει να νικάμε, να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και οι οπαδοί μας θα το δουν και θα έρθουν να μας υποστηρίξουν. Ας μην ξεχνάμε πως έχουμε μία δύσκολη σεζόν».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ