ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουίνσι αγνοείται

Κουίνσι αγνοείται
Κουίνσι INTIME SPORTS

Ο Κουίνσι έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό την Αγγλία για ένα προσωπικό πρόβλημα και από τότε η τύχη του αγνοείται!

Όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε (για πρώτη φορά) την απόκτηση του Κουίνσι με τη μορφή δανεισμού, οι περισσότεροι στάθηκαν στον άστατο χαρακτήρα του.

Παρόλα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κατάφερε να τον... "δαμάσει" και να πάρει πολλά θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό κομμάτι γιατί εξωαγωνιστικά απασχόλησε πολλές φορές τους πράσινους.

Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου ο Παναθηναϊκός αγόρασε μέρος των δικαιωμάτων του 27άχρονου άσου, καταβάλλοντας ένα σχετικά μεγάλο ποσό, όμως η απόδοση του Γκανέζου δεν είχε καμία σχέση με την περσινή.

Μάλιστα σε κάποια χρονική στιγμή ο ποδοσφαιριστής πήρε άδεια από την διοίκηση με σκοπό να βρει άλλη ομάδα και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα.

Όπως όλα δείχνουν η σχέση Παναθηναϊκός-Κουίνσι θα τελειώσει άδοξα. Ο Κουίνσι έφυγε την Μεγάλη Παρασκευή για την Αγγλία και δεν έχει γυρίσει ακόμα στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού να "πατήσει" σε αυτό το σημείο και να καταγγείλει (σύμφωνα με το goal news) τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ