ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κότσαρης: "Να αλλάξουμε την εικόνα μας"

Κότσαρης: "Να αλλάξουμε την εικόνα μας"
INTIME SPORTS

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνος Κότσαρης, υποστήριξε ότι οι πράσινοι πρέπει να επανέλθουν άμεσα στις εμφανίσεις που έκαναν στις αρχές της σεζόν για να μπορέσουν να πάρουν τη πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανίσει το καλό του πρόσωπο στην διάρκεια των πλέι οφ και να πάρει την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League εμφανίστηκε ο νεαρός γκολκίπερ των πράσινων Κώστας Κότσαρης μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Εκτός έδρας η ομάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο στο Απόστολος Νικολαϊδης, υπάρχει εξήγηση για αυτό; "Σίγουρα εκτός έδρας είναι λίγο διαφορετικά δεν έχουμε την βοήθεια του κόσμου, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε διαφορετικά στο γήπεδο μας. Αλλά δεν πρέπει να δικαιολογία αυτό και πρέπει και εκτός έδρας να κάνουμε τη δουλειά μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

Θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει πρόσωπο στα πλέι οφ;
"Αυτό θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα τώρα στα πλέι οφ που είναι το σημαντικό και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση".

Τι γεύση σου αφήνει αυτό το πρωτάθλημα;
"Ήταν μια χρονιά καλύτερη από την περσινή, ξεκινήσαμε από την αρχή καλά το πρωτάθλημα, είχαμε πιο πολλές πιθανότητες αλλά χάσαμε κάποια παιχνίδια στα μέσα της σεζόν και θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ κοντά τώρα".

Με τον ΠΑΣ θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, τι περιμένεις;
"Να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και να είναι το εναρκτήριο για τα πλέι οφ ώστε να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών από εδώ και πέρα".

Θεωρείς ότι θα λείπει το άγχος και από τις δυο ομάδες;
"Ναι σίγουρα και τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, χωρίς άγχος, αυτό θα βοηθήσει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο".

Ποια η άποψη σου για τα Γιάννινα;
"Είναι πολύ καλή ομάδα διεκδικούσαν και αυτή την είσοδο στα πλέι οφ και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ