ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κόντρα" ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τα λεφτά

"Κόντρα" ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τα λεφτά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη που την έλεγε ανακόλουθη υποστήριξε ότι έχει δώσει μέσα στην χρονιά 365.000 ευρώ στην "μάνα του λόχου" για να έρθει εκ νέου απάντηση από τον Ερασιτέχνη σύμφωνα με την οποία τα χρήματα αυτά οφείλονται από την περσινή σεζόν.

Την Δευτέρα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του κατηγορούσε ως ανακόλουθη την πράσινη ΠΑΕ για την μη καταβολή των οφειλομένων. Από πλευράς ΠΑΕ όμως υποστήριζαν πως έχουν δώσει κάποια χρήματα στους ανθρώπους της "μάνας του λόχου".

Την Τρίτη άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν ότι από τα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ έχουν φύγει στην διάρκεια της σεζόν 365.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη. Χρήματα τα οποία δόθηκαν σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και τα οποία τα είχε ανάγκη και η ίδια η ΠΑΕ αλλά τα έδωσε στην "μάνα του λόχου".

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός όμως απάντησε εκ νέου λέγοντας ότι στην διάρκεια της χρονιάς ναι μεν εισέπραξε 365.000 ευρώ αλλά τόνιζαν ότι οι 305.000 ευρώ αφορούσαν χρήματα τα οποία ήταν να δοθούν στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 12/07/2012 και αφορούσαν παλιότερες χρονιές.

Όσο για τα 90.000 που μένουν να δοθούν τόνιζαν ότι και αυτά είναι περσινά κάτι το οποίο σημαίνει ότι η πράσινη ΠΑΕ δυο χρόνια δεν έδινε τα απαραίτητα χρήματα στον Ερασιτέχνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ